F1-vihjeet: Bahrainin GP!

f1-kauden avaus

Bahrainin GP ajetaan tänään klo 18.00 alkaen. Valtteri Bottas järjesti pienen yllätyksen ja starttaa kisaan paalupaikalta! Mersut näyttivät suorituskykyään yksittäisellä kierroksella ja lähtevät oikeutetusti eturivistä.

Bahrainin GP:n valinnat

Race H2H:

Lewis Hamilton – Valtteri Bottas 2 (2.30)

Paalupaikka mies saa tallikaveriaan vastaan erittäin korkean kertoimen, joten on syytä tarttua Valtterin kohdalla tähän. Lewis edelleen paperilla paras, mutta aika-ajojen perusteella on pakko tarttua Valtterin korkeaan kertoimeen. Voittajavedoksi voi myös ajatella Valtteria, mutta otetaan tässä kohti vain H2H kohde valintoihin.

Daniel Ricciardo – Max Verstappen 2 (2.05)

MadMax on ollut tallikaveriaan vahvempi molemmissa kauden kilpailuissa ja saa nyt kelpo kertoimen tähän hedariin. Vaikka Max lähteekin pari sijaa Danielia perässä, on tämä match-up täysin coin-flip kisasta toiseen. Tällöin kannattaa tarttua korkeamman kertoimen Maxiin.

Kimi Räikkönen – Max Verstappen 2 (2.45)

MadMax saa erikoisella tavalla Räikköstä vastaan korkeamman kertoimen kuin Daniel Ricciardoa vastaan. Kimillä on ollut ongelmia auton aliohjautumisen kanssa ja muutenkin Kimillä on ollut nihkeää. Maxin 2.45 kerroin ehdottomasti peleille!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset