F1-vihjeet: Bakun GP!

f1-kauden avaus

Bakun GP starttaa vajaan tunnin kuluttua Azerbaijanin iltapäivässä. Lewis Hamilton lähtee kisaan paalulta ja hänen perässään suomalaiskaksikko Bottas-Räikkönen. Edessä on luultavasti erikoinen kisa, jota on vaikea ennakoida. Yllätyksiä saatetaankin nähdä, mutta Ferrarin keskinäinen ei jätä epäselvyyksiä.

Bakun GP:n valinnat:

Race H2h:

Esteban Ocon – Daniel Ricciardo 1 (1.90)

Esteban Ocon pääsee lähtemään Ricciardon edeltä ja saa hiuksen hienosti korkeamman kertoimen tässä taisteluparissa. Ricciardolla oli myös ongelmia aika-ajoissa, joten mistään parhaista lähtökohdista ei leveän hymyn mies pääse kisaan lähtemään. Oconia 1.90 kertoimella lapulle.

Sebastian Vettel – Kimi Räikkönen 1 (1.65)

Tämä nyt ei mikään yllätys ole, mutta Ferrari tulee pelaamaan Vettelin Kimin edelle. Ainoa riski on keskeytys Sebin kohdalla, mutta moninkertainen maailmanmestari on äärimmäisen varma kuljettaja. Ei kahta sanaa kumpi tulee ensin maaliin autojen kestäessä loppuun saakka.

Sebastian Vettel TOP 3: Yes (1.75)

Vettelin kelkkaan on helppo hypätä myös TOP 3-kohteessa. Ferrari junailee ykköskuskinsa vähintään kolmanneksi, mutta jos Mersut eivät tätä viekään, voi Vettel taistella myös kisan voitosta.

Aiheeseen liittyvät uutiset