F1-vihjeet: Espanjan GP!

f1-kauden avaus

Espanjan GP ajetaan tänään äitienpäivänä klo 15.00 alkaen. Ennakkoasetelmissa voitosta tulevata kisaamaan Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel. Kärkimiesten takana on suomalaiskaksikon taisto kakkosrivissä, kun taas häntäpään talleista varsinkin Fernando Alonso onnistui hienosti aika-ajoissa.

Espanjan GP:n valinnat

Race H2H:

Sergio Perez – Felipe Massa 1 (1.70)

Fernando Alonso – Daniil Kvyat 1 (1.50)

Kärkietallien välien selvitty menee todennäköisesti erittäin tiukaksi, mutta Lewis Hamilton on ansaitusti paalulla ja saattaa hyvinkin viedä kilpailun nimiinsä.

Tällä kaudella on kuitenkin huomattu, että erityisen paljon voittoja näyttäisi tippuvan paalupaikan ulkopuolelta, joten tähän kisaan ei tunnu fiksulta lähteä laittamaan omaa lusikkaa kisan voitosta taistetelevien soppaan.

Sen sijaan porukan häntä päästä löytyy pari mielenkiintoista hedaria, joita lähdemme tähän kisaan metsästämään. Felipen vauhti ei ollut kovinkaan hyvä ja Williams näyttäisi olevan vaikeuksissa. Sen sijaan Force Indiat ovat näyttäneet ihan hyviltä viikonlopun aikana, joten hieman riskillä Perezin kelkkaan.

Fernando Alonson kerroin Kvyatia vastaan ei ole huima, mutta Kvyatin ongelmat ovat olleet sen verran suuret, että tuskin on mitään jakoa Alonsolle, kunhan McLaren löytää tiensä maaliin asti. Tänä viikonloppuna uskon, että Alonso tuo mäkkärin maaliin ja lyö helposti Kvyatin.

Näillä eväillä kohti Espanjan GP:tä! Onnea kaikille peleihin ja erinoaista äitienpäivää!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset