F1-vihjeet: Kanadan GP!

f1-kauden avaus

Kanadan GP ajetaan tänään illalla kello 21.00. Kilpailun paalupaikalta starttaa uuden rataennätyksen kellottanut Lewis Hamilton. Voittotaistelu tulee mitä todennäköisimmin olemaan kahden kauppa Hamiltonin ja Vettelin välillä. Pirteästi esiintynyt Max Verstappen kiinnittää kuitenkin eniten huomioita.

Kanadan GP: Valinnat kisaan

Daniel Ricciardo – Max Verstappen 2 (1.50)

Max Verstappen on ajanut hienosti läpi kisaviikonlopun ja sijoittui aika-ajoissa tyylikkäästi viidennäksi. Käytännössä top 4:ään ei ole muilla kuin mersuilla ja ferrareilla asiaa, joten Maxilta kokonaisuudessaan huippusuoritus aika-ajoissa. On vaikea nähdä miten tallikaveri Daniel Ricciardo onnistuisi illalla Maxin voittamaaan, joten tartutaan hieman kevyämmälläkin kertoimella tässä heads-upissa Maxiin

Stoffel Vandoorne – Fernando Alonso 2 (1.45)

Ei pitäisi belgialaisella olla mitään asiaa Fernando Alonson edelle, joten myös hieman alhaisemmalla kertoimella Alonso on enemmän kuin pelattavissa. Ennakoin, että Stoffel järjestää kisaan turva-auton, josta melkoisella aasinsillalla seuraavaan valintaan.

Safety car: YES (1.45)

Stoffel Vandoorne ajaa mestarien muuriin ja järjestää radalle turva-auton. Tällöin Lewis Hamilton menettää ison johtonsa ja saa vauhdikkaan Vettelin peräänsä. Kisa kuitenkin lässähtää lopussa Vettelin kiitellessä kakkossijalla talliaan. Vieressä Valtteri ottaa maljaa ja Räikkönen on jo matkalla kotiin. Tästä viimeinen aasinsilta kaiken täydentävään valintaan.

Valtteri Bottas Top 3: (1.60)

Valtteri ajaa omalla sijoituksellaan aina maaliin asti ja nappaa pronssisijan haltuunsa. Räikkönen taistelee Verstappenia vastaan nelossijasta, mikä jättää Bottakselle täysin oman tilan ajaa. Kaukana edellä Hamilton-Vettel akseli ottaa yhteen kilpailun voitosta.

Siinäpä valinnat tällä kertaa. Haastava kausi on ollut betsien osalta, mutta vielä on lukuisia kilpailuja jäljellä! Ei muuta kuin onnea peleihin.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset