F1-vihjeet: Kiinan GP!

f1-kauden avaus

Kiinan Grand Prix on seuraavana luvassa ja tässä kilpailussa tuskin on sen suurempia yllätyksiä luvassa. Me uskomme vahvasti kärkikolmikon hoitavan oman tonttinsa puhtaalla pelillä ajaen samassa järjestyksessä maaliin kuin mitä lähdöruudukko tarjoaa.

Kiinan Grand Prix’n valinnat

Kiinan osakilpailuun aika-ajojen top 3:ssa ovat Lewis Hamilton, Sebastian Vettel sekä Valtteri Bottas. Nämä kolme tulevat mitä todennäköisimmin täyttämään podiumin, joten napataan Valtteri Bottaksen podium kiinni 1.60 kertoimella:

Top 3

Valtteri Bottas (1.60)

Hamiltonin voitosta on tarjolla myös kelpo kerroin, joten napataan tämä ylivertainen ykkössuosikki peräti 1.80 kertoimella kiinni voittamaan kilpailu:

Voittaja

Lewis Hamilton (1.80)

Vaikka Sebastian Vettel onnistui kauden avauskilpailun viemään nimiinsä, on Lewis silti huomattavasti nopeampi kaikkia muita autoja. Viime kisassa ongelmia tuottivat renkaat, mutta todennäköisesti liian aikainen stoppi aiheutti enemmän haittaa kuin itse rengasongelma. Lewis tunnetusti valittaa renkaista, joten saattoi olla turhaa ylireagointia ottaa niin nopeasti kärkimies sisään. Tämä tuskin toistuu huomenna, joten britin kerroin on vaikea ohittaa. Mersut ylipäätään ovat edelleen ykköstalli, joten näillä kahdella kohteella saadaan pelattua kelpo kertomilla mersujen menestyksen puolesta.

Muut valinnat: 

Number classified cars

Under 15.5 (1.70)

Aiheeseen liittyvät uutiset