F1-vihjeet: Singaporen GP!

f1-kauden avaus

Singaporen GP ajetaan tänään klo 15.00 alkaen. Kyseessä on visuaalisesti kaunis kisa, mutta tuloksiltaan todennäköisesti tylsä.

Singaporen GP:n valinnat

Voittaja: Sebastian Vettel (1.66)

Vettel on Singaporessa aina todella vakuuttava, joten tämä voittokerroin on suorastaan käsittämättömän korkea. Mersut eivät pysty nyt haastamaan, joten ainoa uhka on Red Bullit, mutta eivät nekään millään voi yltää Vettelin vauhtiin.

Ainoa uhka on keskeytys, mutta Vettel ei ole tähän mennessä koskaan keskeyttänyt Singaporessa, joten keskeytykset toimivat lähinnä Vettelin hyväksi tässä kohtaa.

Ukkoskuurot voivat tuoda oman mausteensa kisaan, mutta lähtökohtaisesti paalupaikkamiehen kelkkaan on helppo hypätä.

H2h-valinnat:

Daniel Ricciardo – Max Verstappen 1 (2.10)

Ricciardo – Verstappen taisto tuntuu kääntyvän Ricciardon eduksi lähinnä sen takia, että Maxilla on aina joku ongelma. Viikonlopusta toiseen on siis ollut mahdollista vetää Ricciardoa tähän kohteeseen ja lähes järjestään voittaa vetonsa Maxin keskeytettyä kisansa.

Tartutaan nyt täällä meidän vihjeissä tähän tarjoukseen, sillä tänä viikonloppuna herrat ovat äärimmäisen tasaisen oloisia.

Stoffel Vandoorne – Carlos Sainz 2 (2.00)

Carlos Sainz on ajanut erittäin pirteästi Singaporessa ja saa nyt mojovan kertoimen epävarmaa McLarenia vastaan. McLaren on toki kulkenut erittäin kovaa, mutta sen suoritusvarmuus on luokkaa kadotettu.

Sainzin on myös ihan ajamalla mahdollista beatata Stoffel, joten 2.00 kerroin on erittäinkin pelattavissa näiden kahden väliseen taistoon.

Aiheeseen liittyvät uutiset