F1-vihjeet: Sochin GP!

f1-kauden avaus

Sochin GP:n aika-ajoissa nähtiin pieni yllätys, kun Ferrarit täyttivät eturivin mersujen tullessa kakkosriviin. Tänään saattaakin olla luvassa Vettel-show. Varsinkin kisavauhdissa punaiset ovat olleet äärimmäisen kovia. Me lähdemme tänään kuitenkin Mersujen keskinäiseen ja Lance Strolliin heikkouteen perustivien valintojen kautta lähestymään tätä GP:tä.

Sochin GP:n valinnat:

Race H2H:

Lewis Hamilton – Valtteri Bottas 2 (2.05)

Tätä samaa kohdetta lähdettiin hakemaan myös Bahrainin kisasta, mutta silloin Valtterin takarenkaiden paineet eivät olleet kohdillaan ja tämä kostautui isosti Valtterin kisan kannalta. Nyt Lewiksellä on ollut melko huteran näköistä menoa koko viikonlopun ajan ja Valtteri lähtee Britin edeltä, joten on täysin perusteltua lyödä Valtterin puolesta yli 2:n kertoimella.

Lance Stroll – Carlos Sainz 2 (1.90)

Stroll ei ole tulokaskuskina ollut mitenkään vakuuttava eikä hän ole vielä kertaakaan ajanut maaliin asti kisaa. Nyt häntä vastaan on asetettu Toro Rosson Carlos Sainz, joka saa hämmentävästi korkeamman kertoimen kuin Stroll. Sainz on ajanut ihan ok hyvin pitkin kautta ja tuonut varsinkin autoaan maaliinkin asti, joten ehdottomasti Sainzin kyytiin tässä hedarissa.

Lähdetään näillä kohteilla tavoittelemaan menestystä Sochin aika-ajojen jälkeisen mahalaskun jälkeen!

Aiheeseen liittyvät uutiset