F1-vihjeet: Spa-Francorchamps GP!

f1-kauden avaus

Spa Francochamps on ehkä se kaikkien aikojen kilparata ja tänään päästään jälleen nauttimaan huikeasta Formula-viihteestä!

Spa-Francorhamps GP:n valinnat

F1-vihjeet pitivät vähän pidemmän tauon, sillä ensin allekirjoittanut oli kuukauden reissun päällä ja tämän perään Formuloissa pidettiin oma kuukauden mittainen tauko. Nyt on kuitenkin palattu takaisin päiväjärjestykseen ja onko aika ottaa valinnat tämän päivän kisaan!

Voittaja: Lewis Hamilton (1.52)

Hattutemppu: Yes (2.95) (Paalupaikka, Kilpailun Voitto & Kilpailun Nopein Kierros)

Lewis Hamilton oli jälleen omalla tasollaan ja pamautti mallikkaasti aivan omilla luvuilla paalupaikalle. Britillä on nyt tauon jälkeen taas ne samat itsevarmat elkeet, jotka kielivät auton toimivuudesta ja kuskin määrätietoisuudesta. Lewis saa yllättävän korkean kertoimen voitolle, joten tähän kisaan lähtisin paalupaikkamiehen kelkkaan. Sen verran kovassa iskussa on myös mersut suhteessa ferrareihin, että nopein kierroskin kirjautunee Lewisin ajamana.

Top 3: Kimi Räikkönen (2.00)

Iceman Räikkönen on aina menestynyt Spassa ja ansainnut tätä myötä itselleen tittelin Span Kuningas. Räikkösen aika-ajo meni hieman penkin alle, mutta 4. ruudusta on kaikki saumat lähteä haastamaan palkintopallisijoituksesta. Riskinä tässä valinnassa on Ferrarin harrastama täysimääräinen Vettelin suosiminen, joten jos mersut menevät menojaan ja Ferrarilla on 3. ja 4. sija hallussa, tullaan saksalainen ajattamaan kolmantena maaliin keinolla millä hyvänsä. Silti 2.00 kertoimella on Räikkönen on hyvä haku palkintopallille.

Jolyon Palmer – Romain Grosjean 1 (2.15)

Palmerilla on ollut erinomainen meno pitkin viikonloppua ja ilman Q3-aikana tapahtunutta vaihdelaatikkovikaa, olisi kaveri todennäköisesti laittanut omat personal bestinsä uusiksi aika-ajoissa. Nyt herra saa mielenkiintoisen korkean kertoimen keskinkertaisesti esiintynyttä Grosjeania vastaan. Mahdollisesta lähtöruuturangaistuksesta huolimatta Palmer on oiva kokeilu Grosjeania vastaan tänään.

Aiheeseen liittyvät uutiset