FA Community Shield: Kauden ensimmäinen pokaali jaossa!

FA Community Shieldissa kohtaavat perinteiseen tapaan Valioliigan sekä FA Cupin voittajat, joten tänä vuonna kauden ensimmäisestä pokaalista taistelevat Arsenal ja Chelsea.

Arsenal – Chelsea

Valinta: Chelsea voittaa & molemmat joukkueet tekevät maalin (4,20)

Arsenal ja Chelsea iskevät tänään yhteen kauden ensimmäisessä ”virallisessa” ottelussa Wembleylla. Chelsea on asetettu kertoimien perusteella ottelun ennakkosuosikiksi.

Arsenal lähtee päivän kamppailuun hieman siipirikkoisena sillä usean avauskokoonpanon pelaajan pelaaminen on ainakin manageri Arsene Wengerin mukaan epävarmaa.

Puolustaja Gabriel sekä keskikenttämies Coquelin ovat tänään varmasti sivussa. Heidän lisäksi Özilin, Ramseyn, Mustafin sekä Alexisin pelaaminen on epävarmaa. Özil ja Ramsey ovat kärsineet pienistä loukkaantumisista ja Mustafi sekä Alexis eivät ole vielä täydessä pelikunnossa.

On todennäköistä, että osa epävarmoista pelaajista astelee tänään kentälle, mutta toisaalta Wenger ei halua varmasti riskeerata ketään Valioliiga -kauden avauksen alla.

Chelsea lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta kuten aiemmin mainittiin. Chelsealta puuttuu tänään kokoonpaosta ainakin Hazard sekä Bakayoko.

Vaikka kyseessä onkin kauden ensimmäinen virallinen ottelu niin emme jaksa uskoa, että kumpikaan joukkue lähtee tänään peruuttelemaan ja pelaamaan 0-0 tasapeliä. Tästä syystä lähdemmekin hakemaan Community Shieldin otteluun maaleja sekä Chelsean voittoa. Chelsea + molemmat joukkueet tekevät maalin -vedolle tarjotaan komeaa 4,20 kerrointa ja me tartumme siihen kiinni.

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset