FA Cup -ottelut kruunaavat viikonlopun!

FA Cup on edennyt jo neljännelle kierrokselle. Lauantain kunniaksi meille tarjoillaan peräti 13 Cup -vääntöä, joten iltapäivä kuluu mukavasti television ääressä. Cupin peleissä nähdään usein suuria yllätyksiä eikä tämä kierros tule olemaan poikkeus. Tästä huolimatta me luotamme tänään ennakkosuosikkeihin.

Portsmouth – Bournemouth

Valinta: Bournemouth (2,15)

Kotijoukkue Portsmouth on menossa kovaa vauhtia kohti nousukarsintoja. Pompey on kakkosliigassa tällä hetkellä viidentenä, joten panokset kovenevat kauden loppuvaiheessa.

Pompey antoi edellisellä kierroksella myrskyvaroituksen kaikille muille joukkueille, kun se onnistui kampeamaan Championshipissä pelaavan Ipswichin ulos karkeloista. Fratton Park tulee olemaan tänäänkin tupaten täynnä ja kotijoukkue tulee saamaan valtavan avun omilta faneiltaan.

Vierasjoukkue Bournemouth pudotti edellisellä kierroksella sarjatasoa alemapana pelaavan Birminghamin, joka keikkuu ”Chämppärissä” samoilla sijoilla, kuin Pompeyn pudottama Ipswich.

Bournemouthin leirissä tiedostetaan, että tämän päivän ottelu tulee olemaan vähintäänkin haastava. Lisäksi vieraat tulevat kierrättämään kokoonpanoaan edellisen ottelun tapaan, mutta joukkueen materiaali kestää lepuutukset Pompeytä vastaan.

Bournemouthin valmentaja Eddie Howe totesi ottelun alla pidetyssä haastattelussa, että joukkue haluaa menestyä FA Cupissa ja näin ollen hän odottaa, että näytönpaikan saavat pelaajat esiintyvät tänään edukseen.

Vaikka Pompeyn kotiottelu sekä vieraiden kokoonpanoruletti tasoittavat ottelun asetelmia niin vieraille tarjottu (2,15) kerroin on mielestäni pelaamisen arvoinen kohde. Bournemouth ei tule pääsemään tänään helpolla, mutta joukkue raapii tarvittavan maalin voiton Fratton Parkilta.

Portshmouthin ja Bournemouthin välinen kamppailu on nähtävillä myös UnibetTV:ssä!

Muut valinnat:

Man City (1,68)

Sheffield Wednesday (2,00)

Hull (1,84)

FA Cup-kertoimet talteen tästä!

Pompey – Bournemouth UnibetTV:stä!

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset