FA Cup -ottelut mukana Coolpickz viikonloppukierroksella!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -veikkauksia jatketaan huomenna viikonloppukierroksen parissa. Kierros käynnistetään huomenna klo 17:00 Valioliigan sekä FA Cupin otteluilla.

FA Cupin ottelut ovat tällä kertaa mukana huomenna klo 17:00 alkavalla Coolpickz viikonloppukierroksella. Cupin otteluiden lisäksi riviltä löytyy tuttuun tapaan otteluita useista euroopan jalkapallosarjoista. Tämä kertaisilla ”nostoilla” lähdetään hakemaan riville pientä yllätyksiä, joista toinen on West Hamin vierasvoitto.

13.03 Man Utd – West Ham

Valinta: West Ham

FA Cupin taistossa Man Utd isännöi kovassa vireessä olevaa West Hamia. Kotijoukkue kärsi eilen 2-0 tappion Liverpoolille Eurooppa liigassa heikon esityksen jälkeen. Manulla ei ollut pelin aikana käytännössä yhtään kunnon maalipaikkaa ja vain Liverpoolin heikko viimeistely esti murskatappion.

Man Utd:lla on vain kaksi päivää aikaa hioa kuvioita ja miehiä kuntoon FA Cupin ottelua varten. Kotijoukkue kärsii lukuisista loukkaantumisista, joten peli tulee olemaan hankala Manulle vaikka joukkue pääsee pelaamaan kotikentällään.

Slaven Bilic on saanut joukkueensa kovaan lentoon. West Hamin edellisestä tappiosta on kulunut jo yli kuukausi ja joukkue tavoittelee edelleen Eurooppaliigan paikkaan oikeuttavaa sijoitusta Valioliigasta.

West Ham on saanut levätä ja harjoitella rauhassa Goodison Parkilta haetun 2-3 voiton jälkeen. West Hamilla on nyt loistava tilaisuus horjuttaa Manua sen omassa pyhätössään. Uskon, että ottelu tulee olemaan äärimmäisen tasainen sekä vähämaalinen. Nyt on West Hamin iskun paikka!

12.03 Everton – Chelsea

Valinta: Yli 2,5 maalia

Goodison Parkilla tullaan näkemään tiukka taisto Evertonin ja Chelsean välillä. Everton pelasi edellisen kerran Valioliigaa viime lauantaina, kun se hävisi kotonaan West Hamille 2-3. Evertonin hyökkäyspeli toimi tässäkin ottelussa mallikkaasti, mutta puolustuspään virheet aiheuttivat vaaratilanteita omassa päädyssä.

Vierasjoukkue Chelsea pelasi puolestaan Mestarien liigaa tiistaina, kun PSG vieraili Stamford Bridgellä. PSG oli lopulta vahvempi ja voitti ottelun lukemin 1-2. Samalla Chelsean Mestarien liiga -taival päättyi tämän kauden osalta.

Chelsean valmentaja Guus Hiddink totesi haastattelussa, että tähän otteluun ei ole helppo valmistautua henkisesti, kun alla on tappio kauden tärkeimmästä pelistä. Hiddink totesi, kuitenkin samaan hengenvetoon, että fyysisellä puolella ei tule olemaan ongelmia.

Chelsean kokoonpanosta puuttuu todennäköisesti Diego Costa, mutta Eden Hazard on kuuleman mukaan kokoonpanossa mukana vaikka mies linkutti vaihtoon tiistain ottelussa.

Molemmat joukkueet janoavat menestystä FA Cupista sillä muita pokaaleita ei ole tällä kaudella luvassa. Evertonin kotietu sekä Chelsean Mestarien liigassa kärsitty tappio tasaavat ottelun asetelmia. Molemmat joukkueet kykenevät varmasti maalintekoon, joten maalien odotusarvo on tässä ottelussa korkealla. Yli 2,5 maalia on kelpo valinta tähän FA Cup -vääntöön.

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

kuva

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset