FantasyFutiksessa hurjia potteja tarjolla!

FantasyFutis | Vvihjeet.com

FantasyFutis tarjoaa tänään todella isoja potteja turnauksissaan. Valioliiga-turnauksista on syytä nostaa esille 300€:n freeroll-turnaus sekä hurja 2000€:n turnaus, johon pääsee mukaaan 11€:n panoksella. 

Koska Veikkausvihjeet on vahvasti mukana FantasyFutiksessa, päätimme poimia jokaiseen linjaan yhden pelaajan, joka kannattaa poimia omaan joukkueeseen.

Petr Cech (Maalivahti)

Joukkue: Arsenal

Hinta: 9,5M

Cech haparoi ensimmäisillä kierroksilla, mutta kahdessa edellisessä pelissä mies on pitänyt maalinsa puhtaana. Arsenal kohtaa tänään kotonaan vajaamiehisen Stoken, joten kolmas perättäinen nollapeli on tänään hyvinkin mahdollinen. Cech on syytä poimia joukkueeseen vaikka hinta onkin varsin kova.

Toby Alderweireld (Puolustaja)

Joukkue: Tottenham

Hinta: 6,2M

Alderweireld siirtyi täksi kaudeksi Spursin riveihin ja on vakiinnuttamassa paikkaansa Tottenhamin puolustuslinjassa. Mies on ollut avauksessa jokaisessa tämä kauden ottelussa.

Alderweireldin vahvuuksiin kuuluu loistavat puolenvaihdot sekä pitkät syötöt. Lisäksi mies on kohtuullinen pääpelaaja ja on vaarallinen mies erikoistilanteissa.

Spurs kohtaa tänään alavireisen Sunderlandin vieraskentällä. Vieraiden alkukausi on ollut heikko, joten tänään Spursille kelpaa vain voitto.

Alderweireld on todella edullinen valinta puolustuslinjaan ja mies on takuulla 6,2 miljoonan arvoinen!

Sadio Mane (Keskikenttä)

Joukkue: Southampton

Hinta: 9,5M

Mane on ollut alkukauden kohmeessa muun joukkueen tapaan. Edellisellä kierroksella Norwichia vastaan joukkue pelasi kuitenkin loistavan ottelun ja apina putosi selästä ainakin hetkeksi.

Mane oli edellisessä ottelussa todella vaarallinen ja pelasi loistavan ottelun. Salaman nopea Mane tulee aiheuttamaan WBA:n hitaalle keskuspuolutukselle tänään harmaita hiuksia.

Mane on hyvä valinta keskikentälle vaikka hinta onkin korkea. Mane ei tuota tänään pettymystä!

Bafetimbi  Gomis (Hyökkääjä)

Joukkue: Swansea

Hinta: 8,7M

Gomis on ollut alkukaudella kenties koko Valioliigan paras hyökkääjä. Gomis johtaa maalipörssiä neljällä osumallaan Mahrezin ja Wilsonin kanssa.

Gomis oli edellisessä ottelussa Manua vastaan todella terävä ja vaarallinen ja mies oli lähellä useampaakin maalia. Tänään Gomisilla on vastassa Watfordin puolustus, joten tilaa löytynee enemmän kuin edellisessä ottelussa.

Tulikuuma Gomis on pakko valita joukkueeseen mukaan!

Kaikki tiedot FantasyFutiksesta löytyvät täältä –> https://vetovihjeet.com/kategoriat/fantasyfutis/

Jos sinulla ei ole vielä tiliä niin saat sen helposti avattua osoitteessa www.fanteam.com/l/vvihjeet

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset