FantasyFutis: 10 ensimmäiselle ilmainen pääsylippu tiistain La Liga ja Bundesliga turnauksiin!

FanTeam | vetovihjeet.com

FantasyFutis tarjoaa jälleen maukkaan tarjouksen uusille pelaajille. Kymmenen ensimmäistä meidän kautta tilin avannutta pelaajaa saa nimittäin ilmaiset liput 250€:n arvoisiin La Liga sekä Bundesliga turnauksiin. Turnaukset alkavat tiistaina klo 20:58. Pääsyliput lisätään automaattisesti kymmenen ensimmäisen pelaajan tilille.

Tiistain La Liga-kierroksen mielenkiintoisimmat ottelut ovat Atletico Madridin sekä Valencian pelit. Atletico kohtaa kotonaan Getafen ja Valencia matkustaa Estadi Cornellà-El Pratille Espanyolin vieraaksi. Atletico on kotonaan jättisuosikki, mutta Espanyol saattaa sen sijaan kiusata Valenciaa kotiottelussaan toden teolla.

Bundesligassa nähdään jättien kohtaaminen Allianz Arenalla, kun Bayern Munchen isännöi Wolfsburgia. Kumpikaan joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan, joten luvassa on upea taisto kahden suurseuran välillä.

Munchen on kotietunsa turvin ottelun ennakkosuosikki, mutta lukuisat loukkaantumiset tasoittavat ottelun asetelmia. Wolfsburgilla on mahdollisuus yllätykseen Allianz Arenalla.

Kaikki tiedot FantasyFutiksesta löytyvät täältä –> https://vetovihjeet.com/kategoriat/fantasyfutis/

Jos sinulla ei ole vielä tiliä niin saat sen helposti avattua osoitteessa www.fanteam.com/l/vvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset