FanTeam.com – Päivittäisen FantasyFutiksen koti!

FanTeam.com | Vvihjeet.com

FanTeam.com on uusi päivittäisen FantasyFutiksen koti. FanTeam.com -sivustolla pelaajat pääsevät omilla joukkueillaan pelaamaan toisiaan vastaan joka päivä. Tarjolla on useita turnauksia ja yksittäisiä otteluita, joissa voi voittaa myös oikeaa rahaa.

Pelaajat voivat valita Freerolleja tai rahaturnauksia, joiden palkintopotit kohoavat parhaimmillaan tuhansiin euroihin. Seuraavassa käydään läpi, mikä oikein koko FanTeam on.

Kuka on FanTeamin takana?

FanTeam on pyörittänyt pelejä toista vuotta WooFBet.com nimellä, kunnes sivusto vaihtui kesällä 2015 FanTeam.com nimen alle. Sivuston omistamalla yrityksellä on Maltan sekä UK:n pelilisenssi. Tällä hetkellä ydintyöntekijät ovat norjalaisia, mutta joukossa on myös muita kansallisuuksia kuten Ruotsi ja Suomi. Asiakkaita on tällä hetkellä yli 1700 ja määrä kasvaa tällä hetkellä parin sadan tahtia joka viikko.

Voittajia varmaan rajoitetaan kuten nimeltä mainitsemattomissa firmoissa?

FanTeam ei pelaa sinua vastaan: turnauksissa pelaajat ottavat mittaa toisistaan. FanTeam järjestää pelit, ja ottaa sinulta pienen raken kun osallistut turnauksiin – aivan samoin kuin pokerissa. FanTeam jakaa jokaisessa turnauksessa ennalta määrätyn potin ulos eikä yksittäisen pelaajan voittojen määrällä ole FanTeamille merkitysä. Näin ollen voit voittaa juuri niin paljon kuin haluat, ja pyydä ihmeessä voittavat kaverisikin mukaan! Kaikille löytyy tilaa.

Onko pelaaminen helppoa?

Fantasyfutiksen pelaaminen on erittäin helppoa, eikä eroa juurikaan esim.Liigapörssin pelaamisesta (jos tämä peli on tuttu). Kirjaudut sisään, valitset haluamasi turnauksen ja klikkaat osallistu. Tämän jälkeen valitset joukkueen annetun budjetin rajoissa ja seuraat livenä miten turnauksessa käy!

Miten biittaan Valioliigagurut?

Daily Fantasyn hienous on siinä, että turnauksia tulee ja menee koko ajan. Jokainen meistä voi voittaa myös parhaimman vedonlyöjän, jos tarkastelujaksoksi otetaan yksi kierros. Yksittäiset ottelut ovat niin lyhyt sarja, että onnella ja sattumalla on myös merkitystä. Rahasijoille pääsy tarkoittaa myös harvemmin turnauksen voittamista, aivan kuten pokerissa. Isoissa turnauksissa esim top30 voi riittää jo palkinnoille. Sinun ei tarvitse siis voittaa kaikkia pelaajia, vaan olla kärkipäässä. FanTeam tarjoaa myös Freerolleja, joissa pääset kokeilemaan onneasi ilman mitään rahallista riskiä!

Onko sivusto täysin valmis?

FanTeam on avannut uuden sivuston pelaamiselle elokuun puolivälissä, ja odotamme FanTeam.com ottavan lopullisen muotonsa syyskuun lopulla. Ulkoisesti FanTeam tulee näyttämään lopulta tältä:
https://www.facebook.com/FanTeamOfficial/posts/882902798442214

Lopputuloksena on varmasti markkinoiden paras tuote! Nyt käytössä on vielä ns. wanhat kuoret, joissa sivusto pyöri viimesen reilun vuoden. Tiedossa on pääasiassa pieniä visuaalisia bugeja, mutta turnaukset, pisteenlasku, tulokset yms. rahan voittamiseen liittyvät toiminnot pitäisi pyöriä ilman probleemia.

Miten rahansiirrot toimivat?

Rahansiirrot toimivat kuten missä tahansa tyypilliessä casinossa/bookkerilla. Tili täytyy varmentaa ennen kotiutusta lähettämällä vaaditut dokumentit, joka on standardi alan toimenpide. Tällä hetkellä rahansiirrot ovat hieman rajoitettuja, joka on sivuston suurin puute: olemme asiasta kuitenkin tietoisia, ja tilannetta korjataan parhaillaan. Nyt voit tallettaa Netellerillä ja Visa/Mastercard, kotiutus Neteller/pankkisiirto. Skrill ja pankkisiirroilla talletus tulee mukaan asap.

Millä lisenssillä FanTeam operoi, eli pitääkö voitoista maksaa verot?

FanTeamilla on Maltan lisenssi, joten Suomen kansalaisille voitot ovat verovapaita.

Saako tukea ja apua myös suomen kielellä?

FanTeam on ainoa alan toimija, jolla on myös selkeä fokus pohjoismaihin. Sivusto on käännetty norjaksi, ruotsiksi, suomeksi ja tätä kirjoittaessa myös saksan- ja venäjänkielinen versio valmistuvat. Jos englanti ei taivu niin käyttötukea saa myös suomeksi: voit lähettää support-mailit myös kotimaisella kielellä.

Tuleeko talletusbonus?

Talletusbonus tulee käyttöön syyskuun aikana. Emme tule antamaan perinteistä ”Talleta X, tuplaamme sen” tyyppistä bonaria, koska pelimuotona tuo fantasyfutis mahdollistaa erilaisia kikkailuja ja väärinkäytöksiä. Bonus tulee olemaan rakeback-idealla, eli saat takaisin esim. €100 edestä maksamaasi rakea. Jokainen nyt tehty talletus kelpaa bonuksen piiriin. Tiedotamme tästä heti kun bonuksen yksityiskohdat ovat valmiit.

Taas uusi affi-kusetus vai?

Affi-sopimuksemme eivät pohjaudu pelaajien tappiohin, vaan heidän luomaam pelivaihtoon. Affi-partneri tienaa kun hänen kauttaa rekisteröitynyt osallistuu turnauksiin riippumatta lopputuloksesta. Affi-partnerin kannalta voittava pelaaja on parempi kuin häviävä, sillä tappiota tekevät kaveri ei tyhjällä pelitilillä paljon pelivaihtoa kerrytä.

Onko pisteenlaskussa suurta eroa jos on tottunut FPL peliin?

Käytännössä ei lainkaan. FanTeam pisteytys on lähes identtinen perinteisen FPL eli fantasy.premierleague.com pelin kanssa, joka on suomessakin tuttu monille pelaajille. Pistejärjestelmä on yksinkertainen ja löytyy täältä.

Karkeasti sanottuna maalivahti + puolustajat saavat pisteitä kun pitävät nollat, kk-pelaajien tärkeän lähde ovat käytännössä syötöt (+ pieni nollapelibonus) ja hyökkääjille maalit. Tämän lisäksi pelissä jaetaan 3 / 2 / 1 bonuspistettä parhaille suorittajille

Miten pelaajien hinnat muodostuvat?

FanTeam eroaa kilpailijoistaan siinä, että pelaajien hinnat muuttuvat dynaamisesti joka viikko. Esimerkki: jos Manchester City kohtaa kotonaan Watfordin tai vieraissa Chelsean, on joukkueen maaliodotusarvossa huikea ero. Toisessa pelissä joukkue on jättisuosikki, toisessa jopa altavastaaja. Siitä huolimatta esim Sergio Aguero maksaa perinteisessä staattisessa systeemissä yhtä paljon molemmissa peleissä. Tämä luo totta kai tilanteita, joissa joka kierros pelaajien on pakko valita muutamia ”älyttömästi hinnoiteltuja pelaajia”. FanTeam:ssa Aguero voi olla 20M Watford-matsissa ja 7M Chelsea-matsissa noin esimerkiksi.

Voiko turnauksia luoda itse?

Kyllä voi. Turnauksia voi luoda oman maun mukaan vaikka kaveriporukalle, ja päättää itse säännöt! Voit valita haluamasi liigan ja ottelut ja määrittää itse, millainen budjetti pelaajilla on käytössä. Voit myös haastaa toisia pelaajia suoraan kaksinpeliin aivan kuin heads-up pokerissa. Tällä hetkellä et voi vielä luoda koko kauden mittaisia turnauksia, koska tällainen pelimuoto vaatii hieman erilaiset pelaajien hinnat. Silloin käytämme staattisia hintoja, koska kausipeliin kuuluu idea pelaajavaihdoista joka viikko, ja isot hintavaihtelut eivät siinä kohtaa toimi.

Lisää FanTeamista ja FantasyFutiksesta voit lukea sivuillamme löytyvistä artikkeleista:

–> FantasyFutis: Yleisiä pelivinkkejä aloittaville pelaajille

–> Mitä on Daily Fantasy Sports (FantasyFutis)

Kokoa oma FantasyFutis -joukkueesi!

Oman FantasyFutis-joukkueesi saat kasattua FanTeam.com -sivustolta, johon pääset helposti tästä –> FanTeam.com

Tarjolla on loistavia turnauksia ja pelejä joka päivä. Mukana myös Veikkausvihjeiden nimikkoturnaukset joka viikko!

Aiheeseen liittyvät uutiset