Fc Vasen Pakki ja perjantain futisvihjeet!

Hyvää perjantaita jokaiselle Veikkausvihjeiden lukijalle ja tervetuloa meikäläisen futismaailmaan mukaan! Kirjoitan jatkossa säännöllisen epäsäännöllisesti vihjeitä jalkapallosta tänne joista te saatte nauttia kautta pullottavien pelitilien. Ottakaa meikäläinen muuten seurantaan myös twitterissä @FcVasenPakki, siellä saattaa tänään tulla pikku arvontaakin!

Frankfurt – Bayern München

Valinta: Yli 3,5 maalia (1,95)

Suomen maajoukkueen ykköskassarilla Lukas Hradeckylla on luvassa todella hikinen iltapuhde, kun Frankfurt saa vieraita eteläisestä Saksasta. Sarjaa puhtaalla pelillä dominoiva Bayern München saapuu siis vieraaksi ja odotettavissa on iloinen maalijuhla kuten tapana on.  München sai viimeiseen otteluunsa lisää tulivoimaa sairastuvalta, kun Arjen Robben palasi nurmelle. Hollantilainen täräyttikin comebackissaan samantien osuman, kun Bayern kaatoi Fc Kölnin kotonaan lukemin 4-0.

La Coruna – Atletico Madrid

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,60)

Päivän toinen kohde löytyy lämpimästä Espanjasta jossa Deportivo saa vieraita Madridista. Tasainen ottelu on varmasti illalla luvassa vaikka kertoimet puoltaa Atleticon voittoa. Meikä ei uskalla kuitenkaan raitapaitojen kelkkaan lähteä vain yhdestä syystä jonka eräs selostajalegendakin aikanaan ilmoitti, ”Atletico on ja tulee aina olemaan Atletico”. Tämän voi jokainen tulkita omalla tavallaan, että mitä mahdan tarkoittaa.

Asiasta kuitenkin suoraan kukkaruukkuun. Vierasjoukkueen suurimmat ongelmat pitkin kautta ovat olleet hyökkäysten rakentamisessa. Puolustuspeli taas on ollut hyvällä mallilla josta kertookin vain viisi päästettyä maalia kuluneen kauden aikana. Luvassa on varmasti varovaista ja odottavaa peliä, tulosveikkaukseen painan 0-1/2 lapulle.

Aiheeseen liittyvät uutiset