KISA: Veikkaa Tottenham-Liverpool avausmaalin syntyaika ja voita FIFA 18

Fifa 18 -kisa

Englannin Valioliigassa pelataan tänään todellinnen huippuottelu, jossa kohtaavat Tottenham ja Liverpool! Illan otteluun on tarjolla kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa Fifa 18 -peli PS4 tai Xbox -pelikonsolille.

Veikkaa Tottenham-Liverpool-ottelun avausmaalin syntyaika

Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa ja se ei vie paljoakaan aikaa. Päivän kilpailussa veikataan, milloin tulee Tottenham-Liverpoo-ottelun ensimmäinen maali (esimerkkiveikkaus 17:28). Ottelu alkaa klo 18:00.

Lähimmäksi veikannut kilpailija voittaa Fifa 18 -pelin PS4 tai Xbox -pelikonsolille!

Kilpailun säännöt & osallistuminen

  1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan lomakkeeseen vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi avausmaalin syntyajasta. Esimerkkiveikkaus 17:28.
  2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla 10Betin pelitili, missä on lyöty vetoa vähintään 2€ edestä viimeisen 2kk aikana. Jos sinulla ei ole vielä 10Betin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.
  3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.
  4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa itselleen Fifa 18 -pelin. Peli on mahdollista saada PS4 tai Xbox -pelikonsolille. Jos voittajia tai lähimmäksi osuneita veikkauksia on useampi niin voittaja arvotaan heidän keskuudestaan.
  5. Kilpailuun osallistuminen päättyy 22.10. klo 18.00.
  6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

Mikä 10Bet?

Vuonna 2003 perustettu 10Bet tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä casino- ja bingopelejä. 10Bet:lle on myönnetty Maltan peliviranomaisten MGA:n pelilisenssi, mikä takaa valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tarkempaa tietoa 10Betistä löydät sivuiltamme ”vedonlyönti” -osion alta.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISISTA. VOITON NAPPASI TÄLLÄ KERTAA JANI K., JOKA VEIKKASI 7:48. OIKEA AVAUSMAALIN SYNTYAIKA OLI 3:57.

Aiheeseen liittyvät uutiset