Formula 1 -vihjeet: Espanjan Grand Prix!

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 13, 2018
Formula 1

Formula 1 -vihjeet ovat menneet tämän kauden osalta vielä lievästi penkin alle, vaikka muutama maukas osumakin on onnistuttu hakemaan. Tänään lähdetään haastamaan Espanjan GP:tä, jossa on perinteisesti ollut todella vaikea ohittaa. Mersut ovat ilmeisen vahvoilla ja lähtöruudut 1. & 2. kielivät siitä, että hopeat ovat nyt päässeet jälleen jutun juoneen kiinni.

Formula 1 -vihjeet: Espanjan GP

Valinta: Lewis Hamilton winner NO (2.15)

Valtteri Bottas on ollut koko kauden ajan todella hyvä ja viime kisassa voitto meinasi jo irrota, kunnes takarengas räjähti aivan Bakun kisan viime hetkillä. Nyt Vatteri lähtee haastamaan tallikaveri Lewis Hamiltonia kakkosruudusta. Takaa tulevat myös Ferrarit, jotka jättivät hieman kylmäksi aika-ajojen suhteen, mutta ovat silti aina vaarallisia haastajia. Lisäksi vielä Red Bullit voivat yllättää ja napata voiton esimerkiksi onnekkaan turva-auton myötä.

Kaikin puolin Lewista vastaan vetäminen vaikuttaa fiksulta ratkaisulta tämän kertaisen kisan suhteen. Koko kauden ajan ovat kisat pomppineet mitä ihmeellisimpiin lopputuloksiin ja aina sattuu ja tapahtuu vaikka mitä. Ehkä Espanja on tähän poikkeus, mutta annan silti 50% arvioin sille, että kuka tahansa muu kuin Lewis hakee tästä kisasta voiton. Sen myötä 2.15 kerroin on enemmän kuin pelattavissa.

Kaveriksi voisi vielä hakea Sebastian Vettelin ja Bottaksen voittoja 5.50 kertoimella, mutta otetaan tällä kertaa pelkästään tuo NO peleille, sillä siinä on erinomainen kerroin pelattavaksi!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide