French Open -turnaus käyntiin sääongelmista huolimatta!

French Open -tennisturnaus iskettiin tänään käyntiin pienistä sadehaitoista huolimatta. Monia otteluita on jo ehditty pelata tänään, mutta pelejä ja betsattavaa riittää vielä iltaan asti.

French Openin voittoa puolustaa Sveitsiläinen Stanislas Wawrinka, joka kaatoi viime vuonna finaalissa Novak Djokovicin kovan taiston jälkeen. French Openin yksi suurimmista menestyjistä aiempina vuosina on ollut massakenttien erikoismies Rafael Nadal, joka on voittanut turnauksen peräti yhdeksän kertaa. Mies ehti napata Ranskassa peräti viisi perättäistä mestaruutta ennen Wawrinkan turnausvoittoa.

French Open -turnauksen ensimmäisen kierroksen betsit

Iskimme turnauksen ensimmäiset betsit jo päivän aikaisempiin otteluihin, mutta nappaamme pelattavaa myös iltapeleihin.

Pouilleen on kova luotto isosta tasoituksesta huolimatta. Martin on mielestäni hieman aliarvostettu Munozia vastaan ja uskon todella, että mies pystyy voittamaan yhden erän tässä ottelussa.

Lapun kolmatta kohdetta mietittiin pitkään, mutta lopulta kelkka kääntyi ennakkosuosikki Querreyn puoleen vaikka mies on ollut viime aikoina pienissä vaikeuksissa. Saas nähdä miten avauspäivän betsien kanssa käy. Tästä se turnaus lähtee liikenteeseen!

 

tennis

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Tenniskohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset