Futishuuma jatkuu – Illan UCL-vihjeet tulille!

Mestarien liigan karsinnat | Vvihjeet.com

Eilen oli mahtava vetopäivä, kun osumia napsittiin 15 ja vihjattuja kohteita oli 18. Illan UCL-vihjeet jäivät täpärästi yhden päähän, kun Leverkusen hävisi todellisen hurlumhei-ottelun Laziolle. Tänään jatketaan Mestarien liigan parissa ja pari maistuvaa kohdetta löytyi meidän lapulle.

Celtic – Malmö

Valinta: Caltic -0,5 (1,66)

Isäntäjoukkue Celtic eteni Mestarien liigan playoff-kierrokselle kukistettuaan azerbaijanilaisen Qarabagin yhteismaalein 1-0. Esitys ei missään nimessä ollut skotlantilaisilta mitenkään imarteleva vaan ennemminkin pysäyttävän huono. Malmö eteni jatkoon pudotettuaan Salzburgin draaman täyteisessä otteluparissa lopulta yhteismaalein 3-2.

Malmö antoi todellisen varoituksen voimastaan kotikentällä nujertaen Salzburgin siellä 3-0. Celtic on materiaaliltaan parempi joukkue, eikä tahdo varmastikkaan lähteä vieraisiin tasuri taikka tappio alla. Kotietu antaa viimeisen potkun ja siivittää neliapilat voittoon tänään.

Skenderbeu – Dinamo Zagreb

Valinta: Dinamo Zagreb -0,5 (1,98)

Skenderbeu eteni ensimmäistä kertaa Mestarien liigan playoff-kierrokselle pudotettuaan moldovalaisen Milsamin pois kekkereistä. Zagreb joutui taas tekemään täyden päivätyön Moldea vastaan ja eteni jatkoon vasta vierasmaalin turvin, kun yhteismaalit näyttivät 4-4.

Skenderbeu ei tule kokemaan ensimmäistä Mestarien liigan lohkovaihetta vielä tänäkään vuonna ja alkutahdit albanialaisille rummuttaa Zagreb. Vahvasta ja viihdyttävästä pelityylistä tunnettu Zagreb puskee heti vierasvoiton alle tähän ottelupariin selkeän materiaaliedun voimalla.

Aiheeseen liittyvät uutiset