Futiskausi huipentuu Mestarien liiga -finaaliin!

Pitkä ja mahtava jalkapallokausi alkaa olla isoimpien sarjojen osalta tapultetu, mutta se suurin ja kaunein pokaali on vielä jakamatta. Mestarien liiga -finaali pelataan tänä vuonna San Sirolla ja loppuottelussa kohtaavat Real Madrid ja Atletico Madrid.

Mestarien liiga huipentuu Madridin derbyyn

Valinta: Atletico X2 (1,57)

Mestarien liiga -finaalissa nähdään tänä vuonna Madridin derby, kun Real ja Atletico iskevät yhteen San Sirolla. Real Madrid on kertoimienkin perusteella ottelun ennakkosuosikki, mutta kannattaa muistaa, että Atletico on ollut viime vuosina niskanpäällä keskinäisissä otteluissa. Lisäksi Atletico on pudottanut Mestarien liigasta tällä kaudella jo Barcelonan sekä Bayern Muchenin, joten Real Madrid tulee olemaan tänään hurjan kovan haasteen edessä.

Real Madrid tulee pitämään palloa varmasti enemmän kuin Atletico, mutta Tico iskee vastahyökkäyksistä todella vaarallisesti ja usein myös todella tehokkaasti. Realin pitäessä palloa, Ticon paketti vetäytyy välillä todella alas ja koko joukkue puolustaa ja tekee hommia ihailtavan kurinalaisesti. Kurinalaisuus sekä työteliäisyys ovatkin Ticon suurimmat menestyksen salaisuudet ja samat teesit ovat taas tänään avainasemassa.

Molemmat joukkueet tuntevat toisensa oikeastaan läpikotaisin, joten sen suhteen kummallakkaan ei ole etulyöntiasemaa. Managerien taistossa tulisieluinen Diego Simeone taitaa olla vielä askeleen edellä Zinedine Zidanea, joten on todella mielenkiintoista nähdä miten valmentajat reagoivat taktisiin muutoksiin pelin aikana.

Tänään on luvassa huikea näytös, jota yksikään jalkapallon ystävä ei voi jättää väliin. Madridin derbyt ovat aina todella kuumia kamppailuja, joten kentällä tullaa näkemään suuria tunteita ja tämä tietää sitä, että kortteja heilutellaan tänään tiuhaan tahtiin.

Muut valinnat:

Pepe saa kortin (2,40)

Gimenez saa kortin (2,55)

Bale saa kortin (6,25)

Godin tekee maalin (11,50)

Benzema tekee maalin (3,25)

Atletico yli 1,5 paitsiota (2,60)

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

UCL-kohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset