Futispörssi: Liity Vetovihjeiden kimppaan ja voita hienoja palkintoja!

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 13, 2018
Futispörssi

Futispörssi on netissä pelattava jalkapallon MM-kisojen valmentajapeli, jossa voit kisailla futistaidoista ystäviesi ja työkavereidesi kanssa sekä valtakunnallisena kilpailuna kaikkia muita vastaan.

Vetovihjeiden Futispörssi-kimppa

Futispörssissä kootaan MM-kisojen pelaajista kuvitteellisia 11 pelaajasta koostuvia joukkueita. Joukkueet saavat pisteitä sen mukaan, kuinka sen pelaajat menestyvät oikeissa kisojen otteluissa.

Vetovihjeet perusti Futispörssiin kimpan, jossa on tarjolla hienoja palkintoja. Futispörssiin osallistuminen maksaa joukkueelta vain 3 euroa koko turnaukselta. Ilmaisella peruspelillä voit kokeilla pelaamista 4 pelipäivän ajan.

Tästä mukaan Futispörssiin!

Palkinnot

Vetovihjeiden kimpan voittaja kuittaa itselleen vapaavalintaisen MM-kisapaidan. Toiseksi sijoittunut pelaaja nappaa puolestaan 50€ pelirahaa Coolbetille. Mikäli sinulla ei ole vielä Coolbetin pelitiliä niin saat sen helposti auki TÄSTÄ.

COOLBET: 200% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide