Giants takaisin voittokantaan Bumgarnerin johdolla!

Viime yön MLB-betsit päättyivät lopulta tulokseen 1/3, kun Cardinals sekä Giants hävisivät omat ottelunsa. Tänään luotamme Giantsiin ja Madison Bumgarneriin sekä siihen, että joukkueen kolmen ottelun mittainen tappioputki katkeaa.

Oakland Athletics – San Francisco Giants

Valinta: Giants (1,66)

Kotijoukkue Oakland on onnistunut kampeamaan voiton kaikista kolmesta tämän ottelusarjan otteluista. Nyt joukkue hakee jo neljättä perättäistä voittoaan Giantsista.

Oaklandin syöttökummulla aloittaa tänään Dillon Overton. Overton komennettiin syöttökummulle ensimmäistä kertaa viisi päivää sitten, joten miehen tasosta ei ole vielä toistaiseksi ihan tarkkaa tietoa. Overtonin ensimmäinen ottelu päättyi voittoon, mutta toisaalta miehelle napautettiin viiden syöttövuoron aikana kolme juoksua.

Giants lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan Madison Bumgarnerin johdolla. Eilen joukkue kärsi ruman 7-1 tappion, joten parannettavaa riittää.

Bumgarner on liigan parhaita syöttäjiä ja miehen esitykset ovat olleet edelleen varsin vakuuttavia ja näin ollen emme jaksa uskoa, että tähän tulisi muutosta tänäänkään.

Giantsin hyökkäyskalusto on myös askeleen Oaklandia edellä, joten nyt suunta kääntyy, etenkin kun syöttökummulla on luotettava ”ässä”. Giantsin (1,66) kerroin kelpaa peleihin. Myös -1,5 tasoitukselle tarjottu (2,15) otetaan lapulle kokeiluun.

Muut valinnat:

NY Mets – Chicago Cubs yli 7,5 juoksua (2,00)

Nationals – Reds yli 8,5 juoksua (1,72)

MLB-betsit sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset