Giro D’Italia 2017 – seitsemäs etappi

Suomessa ihmetellään, kun toukokuun puoliväli lähestyy ja aamulla saa raaputella auton ikkunoista jäätä. Samaan aikaan Italian lämmössä ajetaan yhtä vuoden kolmesta pyöräilyklassikoista – Giro D’Italia. Erityiseksi tämän vuoden Gironin tekee se, että tänä vuonna kilpailu poljetaan sadannen kerran. Tänään on vuorossa tasainen etappi ja se tarkoittaa sitä, että on kirimiesten vuoro ratkoa etapin voitto.

Giro D’Italian seitsemäs etappi – 224km

Valinta: Etapin voittaja, André Greipel (4,00)

Valinta:  H2H – André Greipel voittaa Fernando Gavivirian (2,20)

Tänään Girossa ajetaan 7. etappi, joka on reittiprofiililtaan tasainen, yhtä nousuosuutta lukuun ottamatta. Kyseessä on siis tyypillinen klassikkoetappi, jossa kokonaiskilpailun voitosta ajavat kuskit tyytyvät ajamaan pääjoukossa maaliin ja kirimiehet ratkaisevat etappivoiton. Yksi kovista kirimiehistä on saksalainen André Greipel. Vuonna 1982 syntynyt kirimies voitti tämän vuoden Girossa jo kakkosetapin – avausetapilla hän oli 3. voittajan kanssa samalla ajalla. Onko tänään taas Greipelin vuoro?

Maantiepyöräilyssä etappivoiton saavuttaminen on arvostettu asia. Monet kuskit jahtaavat klassikon etappivoittoa vuosia, mutta Greipel on onnistunut saavuttamaan etappivoittoja uransa aikana jo lukuisia eri klasikoissa. Tänään hänellä on hyvät mahdollisuudet saada yksi lisää. Etappivoitto ei kuitenkaan ole itsestään selvyys, koska niin monet tekijät vaikuttavat siihen, pääseekö kirimies hyvissä asemissa viimeiselle sadalle metrille.

Luotamme tänään kokeneeseen ja armottomaan Greipeliin ja Coolbetin tarjonnasta pomitaankin Greipelin etappivoitto kertoimella 4,00 sekä head-to-head voitto André Greipel (GER) – Fernando Gaviviria (COL) kertoimella 2,20. Etappi käynnistyy Suomen aikaan jo klo 13.

Tästä Coolbetin pyöräily -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset