Giro D’Italian kahdeksastoista etappi – 137km

Cyclo-Cross

Tämän päivän Giro etapilla on mittaa vain 137km, mutta etappi ei ole todellakaan helppo. Tänään on kiivettävänä viisi kategorisoitua vuorta ja me olemme etapilla jälleen mukana. Tänään poljetaan kahdeksastoista etappi, Moena – Ortisei. Päivän etappi alkaa ylämäkeen ja siinä on päivä ohjelma, ensin kivutaan mäkeä ylös ja sen jälkeen lasketaan jyrkästi alas. Tämä toistuu viisi kertaa päivän aikana. Luvassa on ehdottomasti mäkimiesten päivä.

Giro D’Italian kahdeksastoista etappi – 137km

Valinnat Coolbetin tarjonnasta päivän etapille:
Valinta: Etapin voittaja – Nairo Quintana (COL) (3,50)
Valinta: H2H – Nairo Quintana (COL) voittaa Vincenzo Nibalin (ITA) (1,68)
Valinta: H2H – Tom Dumoulin (NED) voittaa Vincenzo Nibalin (ITA) (2,11)

Tämän päivän etappi on raaka ja reitille mahtuu viisi vuorta. Reitti on pituudeltaan 137km ja se kulkee Moenasta Ortiseihin. Päivän kulku on hyvin selvä, päivästä tulee mäkimiesten kamppailu ja kokonaiskilpailua johtava Tom Dumoilin taistele kokonaiskilpailun piikkipaikasta.

Päivän etapin pääosassa tullaan näkemään Nairo Quintana. Quintana havittelee koko Giron voittoa ja tämä mäkietappi sopii kevytrakenteiselle columbialaiselle erinomaisesti. Aikaisemmin jo yhden etapin tämän vuoden Girossa voittanut Quintana on kokonaiskilpailussa vain 31s johtavaa Tom Dumoulinia perässä. Tänään voidaan nähdä suuria aikaeroja ja meidän veikkaus on, että tänään Quintana karkaa viimeisessä nousussa ja voittaa etapin.

Tom Dumoulinille päivän etappi on elintärkeä kokonaiskilpailua silmällä pitäen. Hänen tehtävä on pysyä Quintanan kannoilla koko etapin ajan ja säilyttää kokonaiskilpailun ykköspaikka. Päivän etapille kohteiksemme valitsemme Nairo Quintanan voiton ja lisäksi luotamme, että Tom Dumoulin kestää Quintanan mukana. Dumoulinin valitsemme Quintanan ohella H2H vetoihin.

Coolbetin kohteen sulkeutuvat tänään klo 14:00.

 

Tästä Coolbetin pyöräily -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset