Giro D’Italian kolmastoista etappi – 167km

Cyclo-Cross

Tänään Girossa poljetaan kolmastoista etappi. Ajo käynnistyy Reggio Emiliasta ja päättyy Tortonaan. Päivän etappi on tasamaaetappi, joka on jopa poikkeuksellisen tasainen.  Tämä tarkoittaa, että suuria aikaeroja tuskin tullaan näkemään ja kokonaiskilpailussa hyvin sijoittuneet kuljettajat tyytyvät pääjoukon vauhtiin. Kirimiehet kamppailevat jälleen etapin voitosta.

Giro D’Italian kolmastoista etappi – 167km

Valinnat Coolbetin tarjonnasta päivän etapille:

Etapin voittaja:  Fernando Gaviviria (2,00)

Etapin sijat 1-3:  André Greipel (1,85)

Tämän päivän etappi on erittäin tasainen tasamaaetappi. Reitti on pituudeltaan 167km ja se kulkee Pojoen laaksossa seuraten perinteistä Milan-Sanremo reittiä. Luvassa on upeita maisemia, joita kokonaiskilpailun kärkimiehet voivat ihastella. Tänään on käytännössä viimeinen päivä, jolloin kirimiehet tullaan näkemään etapin voittotaistelussa, sillä päivän etapin jälkeen siirrytään jälleen huomattavasti mäkisempiin maisemiin.

Etapin loppu on kirimiehiehille suotuisa. Reitin viimeinen mutka on liikenneympyrässä 500m ennen maalia. Tämän jälkeen avautuu suora ja leveä asfalttitie, jossa on tilaa hakea hyviä asetelmia loppukiriin. Päivän etapin suosikki on tämän vuoden Girossa jo kolme etappia voittanut vuonna 1994 syntynyt columbialainen Fernando Gaviviria.

Päivän etapin suosikiksi nostamme myös jo yhden etapin voittaneen saksalaisen André Greipelin. Häntä veikkaamme sijoille 1-3

Coolbetin kohteen sulkeutuvat tänään klo 15:30.

 

Tästä Coolbetin pyöräily -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset