Giro D’Italian seitsemästoista etappi – 219km

Cyclo-Cross

Eilisen raastavan päivän jälkeen Giro D’Italia jatkuu ja olemme etapilla jälleen mukana. Tänään poljetaan seitsemästoista etappi, Tirano – Canazei (Val Di Fassa). Päivän etappi alkaa kahdella rankalla nousulla, joten päivä ei ala helpoimmalla mahdollisella tavalla. Luvassa on jälleen mielenkiintoinen päivä ja päivän aikana tullaan hyvin todennäköisesti näkemään pitkä irtiotto, joka saattaa kestää loppuun asti.

Giro D’Italian seitsemästoista etappi – 219km

Valinnat Coolbetin tarjonnasta päivän etapille:

Valinta: H2H – Jan Polanc (SLO) voittaa  Maxime Monfortin (BEL) (1,77)

Valinta: H2H – Thibaut Pinot (FRA) voittaa Adam Yatesin (GBR) (1,80)

Valinta: H2H – Dario Cataldo (ITA) voittaa Patrick Konradin (AUT) (2,26)

Tämän päivän etappi on eilistä etappia hieman helpompi, mutta päivään mahtuu silti kaksi rankkaa nousua ja ne ovat heti reitin alussa. Reitti on pituudeltaan 219km ja se kulkee Tiranosta Canazeihin. Ensimmäisten 60km nousujen jälkeen reitillä alkaa 70km laskuosuus ja laskuosuutta seuraa yksi jyrkkä, mutta lyhyt nousu. Tässä vaiheessa reitti muuttuu ja edessä on loputtoman tuntuinen nousujohteinen osuus aina etapin loppuun asti. Tämä uuvuttava nousuosuus on pituudeltaan n. 90km. Meidän veikkaus on, että tänään nähdään pitkä irtiotto, joka voi kestää aina maaliviivalle asti.

Eilen hieman epäonniselle Tom Dumoulinille päivän etappi saattaa tuoda mahdollisuuden kasvattaa kokonaiskilpailun johtoa. Dumoulin ei ole päivän Coolbet H2H vedoissa mukana, mutta seuraamme mielenkiinnolla kokonaiskilpailun tilannetta. Yksi päivän etapin suosikeista on slovenialainen Jan Polanc. Vuonna 1992 syntynyt kuski on voittanut tämän vuoden Girossa jo yhden etapin – 4. etappi. Kyseinen voitto tuli pitkän irtioton päätteeksi ja tänään odotamme samanlaista ratkaisua. Päivän etapin kohteiksi valitsemme jälleen kaksintaisteluita.

Coolbetin kohteen sulkeutuvat tänään jo klo 12:25.

Tästä Coolbetin pyöräily -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset