Golf-reportterimme vihjeet Championship -turnaukseen!

Golfvihjeet | Vvihjeet.com

Veikkausvihjeiden golf-reportteri löytyy tänään pelipaikoilta Wisconsinista, kun palkintopotiltaan vuoden suurin turnaus The PGA Championship polkaistaan käyntiin. Pelattavaa löytyy taas läjäpäin ja täällä ollaan valmiina! Kuvan muodossa valinnat ja alapuolella lyhyet perustelut.

11855563_10205519535761752_1043547849_n

Ensimmäiseen kohteeseen valittu Sergio Garcia on tunnetusti kova luu Major -turnauksissa ja hoitaa tämän H2H-väännön Louis Oosthuizenia vastaan. Oosthuizenin pelivire on pieni kysymysmerkki ja täällä pidetäänkin Garciaa hyvänä pelivalintana.

Toisesta kohteesta löytyvä Rickie Fowler on tämän lapun vaikein kohde. Molemmat miehet tässä kohteessa kuuluvat turnauksen voittajasuosikkien joukkoon, joten pelataan puhdasti kerrointa. Voi kääntyä lopulta suuntaan jos toiseen, mutta erittäin tasainen kohde.

Phil Mickelsonin ja Patrick Reedin peli ei ole ollut kummallakaan kummoista viime aikoina. Tämän vuoksi saatiinkin veljet Dufner ja McDowell mukavilla kertoimilla lapulle. Dufner on tekemässä paluuta maailman huipulle, kokemusta löytyy ja kaikki edellytykset menestymiselle. McDowell on myös erittäin kokenut kaveri ja mikäli putti kulkee mallikkaasti voi löytyä turnauksen kärkisijoilta.

Aiheeseen liittyvät uutiset