Golf: Tiger Woods palaa PGA Tourille!

Tiger Woods pelaa ensimmäisen PGA Tourin kilpailunsa vuoteen. Uusi Tiger näytti joulukuussa osaamistaan jo omassa kutsuturnauksessaan, mutta tänään hän palaa ”kuolevaisten” joukkoon PGA Tourin Farmers Insurance Openissa. Kisa pelataan kentällä, jossa Woods on voittanut kahdeksan kertaa.

Nappaako Tiger Woods top 10 sijoituksen?

Valinta: Kyllä (3,20) @Coolbet

Tiger Woodsin ensimmäisessä turnauksessa paikalla olivat vain parhaat. 18 pelaajan joukossa Woods sijoittui kahdeksanneksi, jota voidaan pitää huipputuloksena. Nyt vastassa on paljon kovia nimiä, mutta ei läheskään kaikkia, jotka olivat mukana Bahamalla.

Aika on myös ollut Tigerin puolella. Reilun kuukauden aikana hän on saanut lisää treeniä koneeseen ja hän on todennäköisesti valmis – ainakin pelillisesti. Voisiko Woods voittaa koko kilpailun? Miksei?

Tigerin sijoituksesta kympin joukkoon saa makean 3.20 -kertoimen. Tämä on ehdottomasti lyötävän arvoinen Coolbetin valikoimasta. H2H vedossa ensimmäisellä kierroksella vastassa on Patrick Reed – tässä molemmilla on kerroin 1.90. Suosittelemme tätäkin Woodsille.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset