Golfvihje: PGA Tourilla luvassa fantastinen sunnuntai

PGA Tourin Arnold Palmer Invitational huipentuu huikeaan sunnuntain päätöskierrokseen. Hyvällä omallatunnolla voi sanoa, että kilpailun voitosta taistelee reilusti yli kymmenen pelaajaa. Heidän joukossaan on iso liuta yleisön suosikeita. Kenellä kestää pää, siinä vasta kysymys…

Vihje: Pienen pieni rekka (kerroin 6,77, Coolbet)

Coolbetin tarjonnat viimeisen kierroksen H2H -vetoihin ovat melko maukkaat. Arnold Palmer Invitational on totutusti isojen poikien kisa ja viimeisellä kierroksella isot pojat pelaavat yleensä hyvin.

Rory McIlroy on varmasti nälkäinen ja aikoo pyyhkiä pöytää Justin Rosella, joka ei ihan joka sunnuntai saa revittyä itsestään kaikkea irti. Ymmärretään myös perustelu, ettei Rorykaan. McIlroy on merkattu kuitenkin pieneksi altavastaajaksi ja tätä me emme voi hyväksyä. Kerroin 1.93 kiinni ja heti!

Rory McIlroy Justin Rose (McIlroy 1,93)

Jotta elämä ei olisi niin tylsää, muodostetaan Roryn kautta pienen pieni rekka. Napsitaan kylkeen

Patrick Reed Ollie Schniederjans (Reed 1,74)

Tiger Woods Bud Cauley (Woods 1,45)

Rickie Fowler Talor Gooch (Fowler 1,39)

Näin olemme saavuttaneet kokonaiskertoimen 6,77 pienelle rekallemme. Roryn vetäminen isolla on täysin sallittua. Rekkailua ei kannata harjoittaa luonnollisestikaan koko omaisuudella. Joku Talo Hanhi (Talor Gooch) saattaa vielä yllättää ja pilata hyvän rekkamatkailun.

Kohteet sulkeutuvat välillä 19.20-20.10

Aiheeseen liittyvät uutiset