Golfvihje: Tämän takia Tigeria kannattaa lyödä ryhmävedoissa!

Tiger Woods lähtee Honda Classicin viimeiseen kierrokseen 11:nneltä sijalta. Kilpailun kärkeen on seitsemän lyöntiä ja voittoa voidaan pitää äärimmäisen epätodennäköisenä. Tigeria kannattaa kuitenkin lyödä viimeisellä kierroksella – omaan ryhmävetoonsa. Kerromme seuraavassa miksi…

Vetovihje: Tiger Woods – Sam Burns (Valinta: Tiger Woods, kerroin 1.57 Coolbet)

Tiger Woods on saanut yleisön jälleen naurettavan villiksi PGA Tourilla. Aikanaan tehtiin tilastoja, kuinka Tigerin kanssa pelanneet jäätyivät keskimäärin jopa pari lyöntiä omaan keskiarvoonsa nähden.

PGA Tour on muuttunut Tigerin poissaolon aikana. Tigermaniaa ei ole ollut vähään aikaan. Nyt kiertue on täynnä nuoria ja nälkäisiä pelaajia, jotka ovat vain katselleet Tigeria telkkarista ennen ammattilaisuraansa.

Tänään Tigerin mankeliin pääsee 21-vuotias täysin tuntematon Sam Burns. Mies ei ole edes PGA Tourin vakiopelaaja ja syntyi vain vähän ennen kun Woods voitti ensimmäisen majorinsa.

Burns pääsee pelaamaan tuhansien katsojien edessä, joiden koko huomio on Tigerissa. Harva pelaaja on uransa varrella onnistunut pelaamaan edes siedettävästi Tigerin kanssa samassa ryhmässä.

Emme millään tasolla väitä, että Woods pelaisi välttämättä uransa parasta kierrosta sunnuntaina, joskin peli on kulkenut erittäin hyvin Floridassa. Väitämme, että Sam Burns tuskin tulee pelaamaan läheskään siedettävää kierrostulosta Tigerin luoman manian keskellä. Pelaamme siis 21-vuotiasta Sam Burnsia vastaan!

Tiger voitti kahtena ensimmäisenä päivänä kolmen pelaajan ryhmänsä molempina päivinä selkeästi. Lauantaina Jason Dufner kaatui samassa ryhmässä yhdellä lyönnillä.

Kaksikon kierros alkaa kello 19.45

Aiheeseen liittyvät uutiset