Golfvihjeet: Mikko Ilonen uuden momentumin partaalla

Mikko Ilosen esitykset alkukaudesta ovat olleet hyviä, mutta eivät loisteliaita. Keskivahvat sijoitukset eivät ole paranteet maailmanrankingia, vaan heikentäneet sitä. Tämä tarkoittaa, että Ilosen kertoimet ovat jatkuvasti nousussa, vaikka peli tuntuu liikahtelevan kohti haluttua suuntaa jatkuvasti. Edessä on kesän tärkeimmät viikot ja Ilonen kertoi lähtevänsä niihin hyvin latautuneena.

Seuraavan kolmen viikon aikana pelataan BMW International Saksassa, Ranskan Avoimet Pariisissa ja Scottish Open Aberdeenissa. Näistä kisoista on tarjolla paitsi rahaa, mutta myös paikkoja British Openiin, joka pelataan Skotlannin kisan jälkeisellä viikolla.

Veikkaushuone tarjoaa voittajavedossa Mikko Iloselle kerrointa 101, joka on oikein mukava kohde pienen panoksen pelaajille. Ilonen oli viime vuotisessa Saksan kisassa pitkään kiinni voittotaistelussa, ennen kuin viimeiset yhdeksän reikää veivät mahdollisuudet.  Kenttä pitäisi siis istua erittäin hyvin suomalaisen pelille.

Roope Kakko ja Mikko Korhonen tuskin ovat valmiita voittamaan kilpailua, mutta erityisesti Korhoselle kisa on tuttu monen vuoden ajalta. Selkäongelmat ovat kuulemma selätettyjä ja panoksena Korhosella on myös Olympiapaikan saavuttaminen, joka voisi aueta vahvalla kisarupeamalla. Tämä toki tarkoittaa, että hän sysäisi koneesta ulos Ilosen tai Kakon.

Roope Kakko on yleensä päässyt parhaaseen vireeseensä mitä pidemmälle kesä on edennyt. Viime viikot ovat olleet vaikeita, mutta pieni huili on voinut tehdä ihmeitä. Saksassa mennään perinteisesti reippaasti alle parin, joka pitäisi sopia Roopen pelityylille.

Itse vedot kisaan voisivat olla seuraavat:

Voittaja: Mikko Ilonen (101), Joost Luiten (23) –> Veikkaushuone.com

H2H: Mikko Ilonen (1.65) – Kristoffer Broberg –> Coolbet.com

Aiheeseen liittyvät uutiset