GSW vierailee United Centerissä!

GSW:n vieraspelit jatkuvat tänään United Centerissä, jossa joukkue kohtaa Chicago Bullsin. Gsw nappasi edellisessä ottelussaan maukkaan voiton Cavaliersista, mutta jatkuuko sama meno tänään?

Chicago Bulls – GSW

Valinta: GSW -6,5 (1,82)

Kotijoukkue Chicagon puolustuspeli on rakoillut pahasti edellisissä otteluissa ja joukkue onkin onnistunut nappamaan vain kaksi voittoa kuudesta edellisestä kamppailustaan.

Bullsin puolustuspeli koki kovan kolauksen Dallasia vastaan pelatussa ottelussa, kun Joakim Noah loukkasi olkapäänsä pahasti ja mies tulee olemaa sivussa jopa 4-6 kuukautta. Noahin loukkaantuminen ei kaada Bullsia, mutta miehen poissaolo tulee näkymään esimerkiksi levypalloissa, joita Noah on napsinut keskimäärin 8,8 kappaletta peliä kohden.

Vierasjoukkue GSW on kokenut pari hieman yllätyksellistä tappiota viime aikoina, mutta joukkue palasi voittokantaan viime yönä, kun Cavaliers kaatui upean esityksen jälkeen peräti 98-132.

GSW pystyi lepuuttamaan aloitusviisikkoaan oikeastaan koko viimeisen neljänneksen, mutta tästä huolimatta esimerkiksi Stephen Curry naulasi taululle huimat 35 pistettä.

Bullsin puolustuspelin vaikeudet, Noahin poissaolo sekä maltillinen tasoitus antavat aiheen pelata betsit tähän otteluun vierasjoukkueen kautta.

Muut valinnat:

Knicks – Utah, yli 186,5 pistettä (1,87)

Raptors -3,5 (1,93)

Sacramento -6,5 (1,84)

Lakers – Sacramento, alle 215,5 pistettä (1,83)

Kyle Lowry yli 21,5 pistettä (1,85)

Jahlil Okafor yli 18 pistettä (2,00)

Tästä yön NBA-betseihin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset