ATP- haastajakiertue: Katseet tähtilippumaahan!

Raonic-Shapovalov

Miesten pääkiertue on tauolla, mutta karvapalloa hakataan tälläkin viikolla ympäri maailmaa. Haastajakiertue kuitenkin käy ja on täynnä pääkiertueelle hamuavia pelaajia. Siellä riittää pelejä valittavaksi. Allekirjoittaneen henkilökohtaisiin suosikkeihin kuuluu tällä kiertueella isojen kertoimien poimiminen, koska se on täynnä yllätyksiä. Tänään kuitenkin haetaan yksi mielenkiintoinen kohde, jossa selkeä ennakkosuosikki saa vedonlyöntiyhtiöiltä pelattavan kertoimen.

 

T. Paul – J. Satral

Valinta: 1 (1,82) @Unibet

Vasta kaksikymppinen kovien kenttien spesialisti ja ATP-listan 149. Tommy Paul USA:sta saa vastaansa kaksikymmentäseitsemän vuotiaan tsekin, Jan Satralin. Tsekki majailee ATP-listalla yli 200 pykälää alempana ja on jämähtänyt haastajakiertueelle pysyvästi. Jenkkiläinen virkaveli on kuitenkin käynyt jo pääkiertueen ovia kolkuttelemassa ja tulee siellä myös parin vuoden sisällä olemaan vakiokasvo, jos ei loukkantumisia tule.

Kuten yllä mainitsin, haastajakiertue on täynnä yllätyksiä, mutta tästä pelistä ennekoin ennakkosuosikin näytöstä. Kerrointenlaskija on lisäksi tehnyt Paulin pelaamisen tässä kohteessa helpoksi. Hyvään syöttöön ja liikeeseen pelinsä perustavan jenkin suurin heikkous on korvien välissä. Mikäli se puoli pysyy kasassa, ei teknisesti heikomalla Satralilla ole tässä ottelussa mahdollisuuksia. Ottelu alkaa jo kello 20.00, joten hätäisesti mukaan bandwagoniin ja jännittämään.

Aiheeseen liittyvät uutiset