Hallessa maistuvaa kerrointa tarjolla!

Novak Djokovic | Vvihjeet.com

Saksan Hallessa pelattavassa turnauksessa on jo nähty pienoisia yllätyksiä. Tänään luvassa on neljä kamppailua ja erityisesti Tommy Roberdon ja Andreas Seppin välinen mittelö iskee meidän silmään. Kertoimien perusteella Italialainen lähtee kamppailuun ennakkosuosikin asemassa, mutta me emme näe tätä ottelua ihan niin mustavalkoisena.

Alustana turnauksessa toimii nurmi, joka tuo aina oman lisähaasteen otteluihin. Kaverukset ovat kertaalleen kohdanneet nurmella, mutta kohtaamisesta on jo kahdeksan vuotta, joten siitä emme pääse vetämään mitään suuntaa antavaa johtopäätöstä. Viimeisten vuosien aikana kaverukset ovat kuitenkin kohdanneet useampaan otteeseen niin massalla, kuin kovapohjaisella alustalla. Roberdo on näissä otteluissa ollut vahvempi, mutta ottelut ovat kauttaaltaan ollet tiukkoja.

Tänään silmään osuu espanjalaiselle tarjottava kerroin. 2.20 on mielestäni loistava kerroin ja tartutaankin siihen kiinni. Huikea vaihtoehto on myös over-veto, jossa rajana on 22,5 palloa. Kamppailu menee helposti kolmeen erään, joten overit kiinni ja kassan kautta kotiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset