HC KiekkoTuplaus: Aloitus

Hyvää päivää arvoisat tuplaajat. Uusi viikko kiskaistiin liikenteeseen jo eilen, mutta HC KiekkoTuplaus tekee vasta tänään paluun betsikartalle. Nyt haetaan uusin kuvioin se pääty.

Viikko ollaan saatu jo hyvää alkuun, mutta nyt tiistai päivään otetaan kunnon vauhti päälle, kun HC KiekkoTuplaus saapuu mukaan.

Viime viikolla lanseerattiin uusi tuplaus-kuvio, kun sitä kuuluisaa päätyä lähdettiin hakemaan jääkiekon voimin. Viikko jäi kuitenkin harmillisesti yhteen päivään, kun KHL-kierroksella maalinteko ei kiinnostanut joukkueita riittävästi.

Tänään HC KiekkoTuplaus ampuu muutaman tarkan lämärin ja viikkoon lähdetään kahden lapun voimalla. Päivän kohteet tulevat kotoisesta Liigasta, Saksan DEL-liigasta sekä Tshekkin Extraliigasta.

Viikkoon meidät saattelee Olli ”päällikkö” Jokinen, joten mikään ei voi mennä pieleen. Suuren johtajan mukaan tuleminen luo meille itseluottamusta ja voimaa, jotta juna pääsee päätyyn asti.

Tuplaus tullaan vetämään nyt kuluvan viikon sunnuntaihin asti. Kohteet tulevat monista eri liigoista, sillä KHL:n tauko luo pieniä mutkia matkan varrelle.

Aloituspanoksena toimii tuttu 20 euroa, joten kynnys mukaan lähdölle ei ole kovinkaan suuri.

Ensimmäinen lämäri tulee puhtaasti Liigasta, kun lapulle valikoituu ottelu Helsingin-illasta, jossa HIFK saa vieraakseen SaiPan. Lyömme otteluun yli 4,5 maalin illan kohtuullisen hyvän kertoimen ja joukkueiden runsas maalisten kohtaamisien turvin.

Lapun toinen kohde tulee Jyväskylästä, jossa kotijoukkue JYP saa vieraakseen Lahden Pelicansin. Tässäkin kohteessa väistämme kotijoukkueen voiton ja laitamme lapulle yli 3,5 maalin taiston.

Jyväskyläiset ovat päässeet Liigassa hyvään vauhtiin ja kotona joukkueen maalinteko on ollut hyvällä mallilla. Vierailija Pelicans on myös osoittanut piristymisen merkkejä joulua kohden ja maalejakin tämä joukkue osaa tarpeen tullen tehdä liukuhihna tyylillä.

Toiseen lämäriin ladataan kohde Saksan DEL-liigasta, kun lapulle valikoitui kierroksen ainut ottelu Adler Mannheim – EHC Munich. Saksassa tehdään tunnetusti runsaasti maaleja, joten kohde yli 5,5 maalia valikoitui mukaan.

Lapun toinen poiminta tulee Tshekin Extraliigasta, jossa kotijoukkue HC Kometa Brno isännöi HC Litvinovia. Kometa Brno on sarjan keskikastin joukkue, kun taas Litvinov on painunut sarjan pohjalle. Tähän kohteeseen otetaan kuitenkin pieni varmistus ja näin homma on kunnossa.

Tästä tämä jälleen lähtee! Tervetuloa mukaan!

Aloitus aloitus 2

Aiheeseen liittyvät uutiset