HC KiekkoTuplaus: Tiputus

Nyt otetaan tuplauksen saralla uusi askel ja lähdetään jääkiekon ihmeelliseen maailmaan hakemaan sitä kuuluisaa päätyä. Matka alkaa tästä päivästä ja maali häämöttää loppuviikossa, jolloin toivon mukaan kerätään mukava potti joululahjaostoksille.

Tuplausta ollaan laitettu menemään jo monia viikkoja ja aina kohteet ollaan poimittu jalkapallo viheriöiltä. Nyt tähän tuttuun konseptiin otetaan uusi näkökulma, kun viikko yritetään vetää läpi jääkiekosta löytyvien kohteiden avulla.

HC KiekkoTuplaus tulee tarjoamaan teille betsejä KHL:stä, NHL:stä ja kotoisesta Liigasta. Näiden sarjojen kohteilla olisi tarkoitus kuljettaa tuplaus junaa kohti päätepysäkkiä, joka tässä tapauksessa on kuluvan viikon sunnuntai.

Viikon tuplaukseemme, emme lyö monia lappuja sisään vaan luotamme yhden lapun voimaan. Näin palaamme samalla myös tuplauksen alkujuurille, kun viikko yritetään ottaa haltuun yhden kortin ihmeellä.

Matka kohti päätyä starttaa tästä päivästä ja päivän tuplaus kohteet löytyvät Venäjän KHL:stä.

Lappumme ensimmäinen kohde tulee Dynamo Moskovan kotiottelusta, jossa Severstal Tsherepovets on vierailijan asemassa. Dynamo on esittänyt hyviä otteita kotimatseissaan ja paukutellut maaleja yli 2,5 keskiarvolla tasaiseen tahtiin.

Nyt odotamme kotijoukkueelta maalirikasta ottelua ja lyömme lapulle Dynamon yli 2,5 maalin illan.

Toinen kohde tulee ottelusta Hc Sochi vs. Metallurg Magnitogorsk. Molemmat joukkueet ovat olleet kuluvan kauden aikana monissa maalikarkeloissa mukana ja toivon mukaan myös tänäänkin nähdään kunnon tulitusta maalien muodossa.

Tästä syystä yli 3,5 maalin ilta valikoitui mukaan.

Aloituspanos on 20€ ja siitä kohti tulevaa.

Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Hc kiekkotuplaus 2

Aiheeseen liittyvät uutiset