Helmikuun ensimmäinen tuplaus liikkeelle!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää helmikuun ensimmäinen tuplaus. Projekti käynnistetään tälläkin viikolla kolmen lapun voimin.

Projekti käyntiin kolmella lapulla

Helmikuun tuplausprojekti startataan tuttuun tapaan kolmella 20€ lapulla joista yksi on mukana Coolbetin tuplaus-kampanjassa. Kampanjaan osallistuvan lapun kasaaminen oli tänään hieman haastavaa sillä sopivia kohteita oli varsin vähän tarjolla. Kohteet saatiin kuitenkin raavittua kasaan ja kampanjaan osallistuvalta löytyvät Granada – Las Palmas -ottelun yli 2,5 maalia sekä Sotshi – Torpedo -ottelun alle 6,5 maalia.

Coolbetin tuplaus-kampanja

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla vähintään 2,00. Tuplauksen läpipelanneet sekä samalla viikolla osallistuneet palkitaan.

Jokainen pelaaja, joka tuplaa viikon läpi eli yhteensä 7 voittavaa vetoa (1 per päivä) ehtojen mukaisesti, palkitaan 2000 € vedonlyöntibonuksella. Bonuksella on 1x kierrätysvaatimus. Lisäksi läpituplaaja saa postissa yllätyspalkinnon ja hänen alias lisätään tuplauksen Hall of Fameen. Jos yksi tai useampi tuplaukseen osallistujista onnistuu tuplaamaan läpi, kaikki sillä viikolla tuplaukseen osallistuneet saavat maanantain aloituspanoksensa takaisin vedonlyöntibonuksena 20 € asti.

Kutsu siis kaverit mukaan tuplaamaan ja voittomahdollisuutesi paranevat!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaus-kampanjaan!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset