Helmikuun viimeinen tuplaus käyntiin!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää helmikuun viimeinen tuplaus. Viime viikolla Coolbetin tuplaus-kampanja oli menestys sillä peräti kolme pelaajaa tuplasi viikon onnistuneesti maaliin.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Käynnistämme tuplauksen tuttuun tapaan kolmella lapulla. Yksi lapuista osallistuu jälleen Coolbetin kampanjaan. Tällä kertaa maanantai avataan kampanjan osalta KHL-lapulla.

KHL-lapulle poimituissa kohteissa luotetaan kahteen kovaan vierasjoukkueeseen. SKA sekä Lokomotiv johtavat ottelusarjojaan 3-0 eli tänään molemmilla on mahdollisuus lunastaa paikka pudostupelien seuraavalle kierrokselle.

SKA on ollut tähän mennessä ylivoimainen omassa ottelusarjassaan. SKA on iskenyt kolmessa ottelussa peräti 16 maalia eikä HK Vitjazilla ole ollut mahdollisuuksia oikein missään vaiheessa sarjaa.

Uskomme vahvasti, että SKA lyö tänään viimeisen naulan arkkuun ja iskemme lapulle rohkeasti SKA:n kahden maalin voiton.

Toisessa kohteessa luotamme Lokomotiviin. Lokomotiv on hallinnut ottelusarjaa selvästi ja ainakin meitä yllätti Minskin heikkous omalla kotikentällään. Lokomotiv on napauttanut kolmessa edellisessä kohtaamisessa 14 maalia ja uskomme, että sama meno jatkuu tänäänkin.

Lokomotiv hoitaa ottelusarjan tänään kotiin ja tekee siinä samalla vähintään kaksi maalia varsin kelvollisella (1,30) kertoimella.

Coolbetin tuplauksessa kolme uutta voittajaa

Eilen, tuplauksen viimeisenä päivänä kolme pelaajaa löivät viimeisen päivän panoksensa peliin. Jokaisella pelaajalla oli eri kohteet kupongillaan, mutta kaikki osuivat siitäkin huolimatta hienosti ja homma vietiin komeasti maaliin. Voittajat nappasivat komeat potit ja heidät palkittiin voitetun lapun lisäksi 2000€ suuruisella bonuksella.

Lue lisää Coolbetin tuplauksesta

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset