Hiihdon viestijoukkueiden olympiavalinnoissa mielenkiintoisia kohteita!

Hiihdon olympiavalinnat tekevät tuloaan ja maastohiihtäjillä on enää muutama paikka näyttää kisakuntonsa. Coolbet tarjoaa mielenkiintoiset kohteet naisten ja miesten viestijoukkuevalintoihin liittyen.

Naisten viestissä yksi paikka auki?

Naisten hiihdon viestijoukkueen kokoonpanon voisi ajatella olevan selvä jo kolmen hiihtäjän osalta: Krista Pärmäkoski tulee suurella todennäköisyydellä ankkuroimaan viestin. Aino-Kaisa Saarinen on puolestaan perinteisen osuudella todennäköisin aloittaja. Sitten Kerttu Niskanen hiihtää joko toisen vapaan tai perinteisen osuuden.

Sitten se neljäs hiihtäjä. Laura Monosta pidettiin alkukaudesta suhteellisen varmana valintana viestijoukkueeseen. Monosen kunto on kuitenkin ollut viime aikoina erittäin alavireinen, eikä hän ole kisaillut hetkeen. Hän on itsekin myöntänyt tilanteen ja valittanut alavireisyyttään mediassa.

Sen sijaan nuori Johanna Matintalo on ollut viime aikoina hyvässä iskussa. Matintalo on voittanut kaksi Skandinavia cupin perinteisen kisaa, joista jälkimmäisessä hän kukisti jopa Charlotte Kallan! Matintalo on nostanut itsensä näillä esityksillä erittäin potentiaaliseksi viestinviejäksi olympialaisia ajatellen. Matintalon lisäksi myös kokeneella Riitta-Liisa Roposella on sanansa sanottavana.

Coolbetin kerroin sille, että Mononen ei hiihdä Suomen viestijoukkueessa on 2,00. Matintalon valinnasta tarjoillaan tällä hetkellä mukavaa 5,75 kerrointa.

Miesten viestijoukkueessa vielä pohdittavaa

Vuoden urheilijaksi valitun Iivo Niskasen ja  Ristomatti Hakolan osalta peli on siinä mielessä selvä, että terveenä ollessaan he ovat mukana viestissä. Matti Heikkinen on myös erittäin vahvoilla vaikka mies suoriutunut heikosti kisaladuilla viime aikoina.

Lari Lehtonen on ollut puolestaan usein Suomen viestinviejä ja ikävästi sanottuna epäonnistunut pahoin. Tämän lisäksi Lehtosen tämän hetken kunto on pieni arvoitus sillä mies joutui taannoin jopa keskeyttämään kisan. Lehtosen paikalle viestijoukkueeseen olisi heittää selkeää nousukuntoa poteva Perttu Hyvärinen tai esimerkiksi Martti Jylhä.

Coolbet tarjoaa kohteen miesten hiihdon viestijoukkueen kokoonpanoon. Hiihtävätkö Hakola, Niskanen, Lehtonen ja Heikkinen Suomen viestijoukkueessa? Kerroin – EI 2,20

Aiheeseen liittyvät uutiset