HJK:n eurotaival jatkuu – Kaatuuko Astana?

HJK | Vvihjeet.com

Tänään lähdetään hakemaan oikeita betsivalintoja illan UCL-karsintapeliin, jossa koko Suomen Klubi saa vieraakseen Kazakstanilaisen Astanan. Ottaako HJK tänään jo ensimmäisen kiinnityksen otteluparissa vai tuleeko nokkaan niin, että vielä huomenna vihloo.

Helppoa ei nimittäin illan koitoksesta ole tulossa, eikä se varmastikkaan tule kenellekkään yllätyksenä. Klubi selvitti tiensä ensimmäisestä otteluparista tyylillä jatkoon. Latvialainen Ventsipils kaatui ensin vieraissa lukemin 1-3 ja perään sitten vielä puhtaasti 1-0 kotikentällä. Astana joutui lähtemään toiseen osaotteluun tappioasemasta, kun Maribor oli kotonaan parempi lukemin 1-0. Tästä sisuuntuneena kazakstanilaiset hoisivat tylysti 3-1 kotikentällä ja näin ollen jatkoivat parista seuraavalle kierrokselle.

Illan ottelussa hyvin mielenkiintoista on myös se, että totutusti HJK:n vahvuutena eurokentillä pidetty tekonurmesta tuleva selkeä kotietu on tänään poissa pelistä. Astanan stadionilta, kun löytyy myös tekonurmi. Illan ottelusta onkin lupa odottaa hyvin tasaista ja varovaista vääntöä. Klubin tulee olla erittäin tarkkana Astanan laidoilta puskevissa nopeissa ja terävissä hyökkäyksissä.

Jaksan kuitenkin täysin uskoa siihen, että HJK on tänään parempi joukkue. Tärkeintä on jättää Astana ilman vierasmaalia ja upottaa itse pallo häkkiin ainakin kertaalleen. Betsitkin tämän mukaan!

HJK – 0,5 (2,50)

Alle 2,5 maalia (1,55)

Molemmat joukkueet eivät tee maalia (1,78)

Aiheeseen liittyvät uutiset