NBA 5.12: Houston voittoon Hardenin johdolla!

Lauantain NBA-kierros on jo käynnistetty, mutta pelattavaa riittää tuttuun tapaan myös yön otteluihin. Tällä kertaa pureudumme Houstonin ja Sacramenton väliseen otteluun. Jatkuuko James Hardenin dominointi tänäänkin?

Houston Rockets – Sacramento Kings

Valinta: Rockets -3,5 (1,93)

Kotijoukkue Rockets on piristynyt valmentajan vaihdon jälkeen. Houston on napannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa ja mikä tärkeintä, joukkueen ykköstykki James Harden on löytänyt vireensä ja on ollut hurjassa iskussa.

Harden on tehnyt tehnyt kuudessa edellisessä ottelussa keskimäärin 32,3 pistettä. Hardenin herääminen on piiskannut koko joukkueen aivan uudenlaiseen lentoon.

Vierasjoukkue Kingsin edelliset ottelut eivät ole sujuneet yhtä mallikkaasti, kuin kotijoukkueella. Vieraat ovat nimittäin hävinneet neljästä edellisestä ottelustaan kolme. Edellisessä ottelussa Bostonia vastaan joukkueen esitys hyökkäyspäässä oli ehkäpä kauden heikoin.

Surkean heittopelin lisäksi Kings menetti pallon peräti 19 kertaa, joten tappio ei ollut yllätys. Kings sai edellisen ottelun jälkeen huonoja uutisia, kun joukkueen ”rookie” Willie Cauley-Steinin sormivamma vaatii reilun kuukauden paranemisen.

Uskon, että Houstonin vahva vire saa tänään jatkoa. Houstonin menestys on kuitenkin tällä hetkellä liikaa Hardenin varassa, joten mikäli kotijoukkue haluaa voittaa tänään niin Hardenilta tarvitaan jälleen kovia suorituksia.

Muut valinnat:

Raptors – GSW, yli 209,5 pistettä (1,93)

Magic yli 98 pistettä (1,89)

Timberwolves – Portland, alle 203,5 pistettä (1,93)

Knicks -2 (1,93)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset