Tuplaus jatkuu tiistaina kahdella lapulla!

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla. Eilisistä lapuista kaksi putosi pois, kun Malaga sekä Jong Utrecht jäivät ilman maalia omissa otteluissaan. Jong Utrecht missasi vielä kaiken lisäksi rankkarin, joten epäonnea oli taas matkassa yllin kyllin.

Tuplaus etenee kahdella lapulla

Päivän tuplauslapuilla luotetaan jääkiekko ja jalkapallo -kohteisiin. Ensimmäiseen lappuun napattiin kohteet Italiasta ja Englannista.

Inter on ollut viime aikoina vahvassa vedossa ja uskoisin että myös cup-pelit halutaan hoitaa kunniakkaasti maaliin. Inter lähtee otteluun suurena suosikkina ja onkin hyvin todennäköistä, että pelkästään kotijoukkue hoitaa yli 1,5 maalia -vedon kotiin.

Lapun toinen kohde napattiin Englannin alasarjasta. Dartfordin ja Westonin kohtaamisessa on lupa odotella runsaasti maaleja ja lisäksi vierasjoukkueen kerrointa on hieman liioiteltu. Weston ei ole hävinnyt neljään otteluun ja joukkue löytyy sarjan kuntopuntarin seitsemänneltä sijalta.

Kotijoukkue Dartford on kertoimien perusteella jättimäinen suosikki, mutta kuten aiemmin todettiin, Weston on tänään yllätysvalmis. ”Molemmat joukkueet tekevät maalin -vedolle” tarjottu 1,68 kerroin on sen verran kova, että se on syytä napata lapulle Interin kaveriksi.

Toisessa kupongissa luotetaan maalirikkaaseen KHL -otteluun sekä Wimbledoniin, joka kohtaa kotikentällään FA Cupin -ottelussa Suttonin. Ensimmäinen osaottelu päättyi 0-0 tulokseen, mutta tänään asetelmat muuttuvat kun Wimbledon pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä. Wimbledon on pelannut vahvasti kotikentällään tällä kaudella enkä jaksa uskoa, että Sutton yltää vieraskentällä yllätykseen.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset