Hurja määrä pelattavaa illan em-karsinta otteluihin!

Tanska-Suomi Veikkausliiga | VVihjeet.com

Em-karsinnat jatkuvat tänään kahdeksan ottelun voimin. Monien katseet kiinnittyvät varmasti Kreikka – Suomi otteluun, mutta luvassa on myös paljon muita mielenkiintoisia otteluita. Tänään lähdetään hakemaan perjantain kunniaksi oikein kunnon pottia!

Kreikka – Suomi

Valinta: Suomi yli 0,5 maalia (1,75)

Kreikassa kohtaa kaksi kriisissä olevaa joukkuetta. Tänään molempien joukkueiden penkin päässä nähdään uusi valmentaja.

Kotijoukkue Kreikka ei ole voittanut karsinnoissa vielä ainuttakaan ottelua. Kuudesta pelistä on kasassa vain kaksi pistettä. Tänään nähdään tuoko valmentajan vaihto toivotun herätyksen joukkueelle.

Oi Suomi on.. Uusi alku – jälleen kerran. Yleensä valmentajan vaihto piristää joukkuetta, mutta Suomen kohdalla en usko tähän tässä vaiheessa. Kanerva kertoi taannoin, että pelisysteemiin ei tehdä välttämättä suuria muutoksia Paatelaisen lähdön jälkeen. Saa nähdä pitikö tämä komentti paikkaansa.

Suomelta puuttuu tänään kaksi tärkeää pelaajaa, kun Eremenko sekä kapteeni Moisander ovat sivussa. Kaikista negatiivisista kommenteista huolimatta haluan uskoa, että Suomi pärjää tänään.

Suomen maalille tarjotaan sen verran mukavaa kerrointa, että tänään tartutaan tähän kiinni. Teemu Pukki on ollut hyvässä vedossa viime aikoina ja on syytä uskoa, että sama meno jatkuu myös maajoukkueessa!

Serbia – Armenia

Valinta: Armenia yli 0,5 maalia (1,70) / Molemmat joukkueet tekevät maalin, kyllä (1,90)

Tässä ottelussa kummallakaan joukkueella ei ole sen suurempaa panosta. Serbian pistetili on pakkasen puolella, kun Armenia on puolestaan kerännyt kuudesta ottelustaan yhden pisteen. Tämä piste tuli juuri joukkueiden edellisestä kohtaamisesta.

Tässä ottelussa pelataan siis kunniasta enkä jaksa uskoa, että kumpikaan joukkue lähtisi peruuttelemaan tai hakemaan tasapeliä. Maaleja tullaan näkemään kentän molemmissa päädyissä, joten Armenian maali sekä btts-valinnat on syytä poimia lapulle mukavalla kertoimella.

Muut valinnat:

Puola +2 (1,75)

Romania draw no bet (1,80)

Albania yli 0,5 maalia (1,85)

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset