Huuhkajien EM-karsinnat päättyvät tänään Olympiastadionilla!

Jalkapallovihjeet | Vvihjeet.com

Huuhkajat pelaavat tänään Olympiastadionilla viimeisen EM-karsinta ottelunsa. Huuhkajien ilme kolmessa edellisessä ottelussa on ollut sen verran hienoa katseltavaa, että stadionilla on tänään varmasti porukkaa paikalla.

Suomi – Pohjois-Irlanti

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,68)

Suomi pelasi edellisessä ottelussa Romaniaa vastaan kenties karsintojen parhaan puoliaikansa vaikka Romania tulikin lopussa vielä tasoihin. Pelissä ei ole tänään suurta panosta, mutta uskon Suomen hienojen esityksien jatkumiseen.

Tänään Suomen avauskokoonpanoon tulee pakon sanelemana muutamia muutoksia sillä Perparim Hetemaj sekä Markus Halsti ovat pelikiellossa. Lisäksi Kari Arkivuo on sivussa loukkaantumisen takia. Tim Sparv on tänään pelikelpoinen mikä on loistava uutinen Huuhkajille.

Vierasjoukkue Pohjois-Irlanti on varmistanut lohkovoittonsa, joten myöskään vierailla ei ole sen suurempaa panosta tässä pelissä. Tämä tulee näkymään tänään vieraiden esityksessä ja se tasoittaa pelin asetelmia entisestään.

Pohjois-Irlanti pelaa yksinkertaista, mutta tehokasta peliä ja se saattaa aiheuttaa Suomelle tänään hankaluuksia.

En usko, että tänään lähdetään peruuttelemaan kummankaan joukkueen puolelta. Suomen edellisessä ottelussa maalipaikkoja oli vaikka muille jakaa vaikka ottelu päättyikin 1-1 tulokseen.

Yli 2,5 maalin kerroin on asetettu niin korkealle, että se on yksinkertaisesti napattava talteen!

Puola – Irlanti

Valinta: Puola yli 1,5 maalia (2,15)

Puolan ja Irlannin välisessä kohtaamisessa on tänään hurjat panokset sillä ottelun voittaja lunastaa suoran jatkopaikan. Toisaalta Puolalle riittää 0-0 tai 1-1 tasapeli, mutta isommilla lukemilla Irlanti tulisi takaa ohi.

Puola ei ole jäänyt karsintojen aikana vielä yhdessäkään ottelussa ilman maalia. Lisäksi Puola on tehnyt jokaisessa kotiottelussaan vähintään kaksi maalia. Nämä tilastot huomioiden ei ole ihme, että Puola on iskenyt lohkossaan selvästi eniten maaleja.

Puolan maaliruisku Robert Lewandowski jatkoi dominointiaan myös maajoukkueessa, kun mies iski Puolan molemmat maalit edellisessä ottelussa Skotlantia vastaan.

Vierasjoukkue Irlanti nappasi edellisellä kierroksella sensaatiomaisen voiton Saksasta. Saksa dominoi ottelua, mutta Irlanti syötti Saksalaisille melkoista myrkkyä vastahyökkäyksestä ja voitti ottelun 0-1.

Puola on ottelussa mielestäni ennakkosuosikin asemassa, mutta vierasjoukkue tulee taistelemaan tänään rajusti. Puola ei tarvitse maalia heti alussa, mutta Irlanti sen sijaan tarvitsee tänään maaleja. Mitä pidemmälle ottelu etenee tasalukemissa sen enemmän Irlanti joutuu avaamaan puolustuspeliään.

Uskon Puolan vahvan menon jatkuvan kotikentällä ja näin ollen Puolan yli kahdelle maalille tarjottu kerroin napataan ehdottomasti lapulle mukaan!

Muut valinnat:

Armenia – Albania yli 1,5 maalia (1,55)

Suomi – Pohjois-Irlanti, molemmat joukkueet tekevät maalin (2,30)

Saksa – 2 (1,70)

Robert Lewandowski tekee maalin (1,80)

Robert Lewandowski tekee maalin päällä (5,50)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset