Illan MLB-kierros: Jos vaikeudet eivät lopu niin ne saavat jatkua!

Baseball | Vvihjeet.com

Illan MLB-kierros alkaa tänään jo klo 20:05, joten baseball herkkua on tarjolla ”primetime” aikaan. Me poimimme lapulle Bravesin pelin, joka alkaa 20:35. Braves kohtaa kotonaan suurissa vaikeuksissa olevan Philliesin.

Kotijoukkue Braves on voittanut neljä edellistä otteluaan. Tänään Braves hakee jo kolmatta perättäistä voittoa karmivassa tappiokierteessä olevasta Philliesistä.

Bravesin kummulla aloittaa Shelby Miller. Millerin edellinen ottelu päättyi murskaavaan 1-6 tappioon Nationalsia vastaan. Nationals iski Millerille neljä juoksua viiden syöttövuoron aikana.

Miller on syöttänyt hyvin edellisissä Philliesiä vastaan pelatuissa otteluissa. Miehen era viidessä edellisessä kohtaamisessa on 2.41.

Vieraiden kummulla aloittaa Cole Hammels. Hammels on onnistunut hyvin Bravesia vastaan pelatuissa otteluissa, mutta vieraissa meno on ollut takkuista.

Phillies on hävinnyt seitsemän ottelua putkeen ja kymmenestä edellisestä pelistä on kasassa vain yksi voitto. Philliesin vierastilasto on todella murheellinen 9-31.

Milleriin ei ole ihan täyttä luottoa, joten suoraa voittoa Bravesille ei uskalla pelata. Braves on kuitenkin hyvässä iskussa ja kun huomioidaan vieraiden tämän hetkinen vireystila niin betsit on pakko pelata kotijoukkueen kautta.

Braves over 3 juoksua kertoimella (1,89) on mielestäni reilu tarjous ja siihen onkin syytä tarttua!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset