Jääkiekko: Jääkiekkomatkailu siirtyy Sveitsiin ja Ranskaan

Tänään löytyy pelattavaa Keski-Euroopan jääkiekkosarjoista ja maistuvia kohteita löytyy useammasta maasta. Tänään pääkohde tulee Sveitsistä ja kaksi muuta Ranskasta. Tervetuloa mukaan!

Fribourg – Kloten

Valinta: Fribourg Handicap (2 Way) 0 – 1 (2,15)

Tänään Sveitsin National Leaguessa pelataan neljä ottelua. Maistuvin kohde tälle illalle on Fribourgin ja Klotenin välinen kamppailu. Kuten monessa maassa, myös Sveitsissä pelataan vasta alkukierroksia. Kauden alut ovat näillä joukkueilla olleet hyvin erilaiset, sillä kotijoukkue johtaa sarjaa neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla. Vastaavasti vierasjoukkue on aloittanut kauden viidellä tappiolla. Tämä antaa tämän illan ottelulle suuntaviivat ja kotijoukkue onkin ottelun ennakkosuosikki. Pitkätkin tappioputket päättyvät joskus, mutta me emme usko sen tapahtuvan tänään, vaan kotijoukkue hoitaa pisteet kotiin selvin numeroin.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Ranskan pääsarjasta löytyy tänään kaksi hyvää pelikohdetta, joihin tartumme kiinni. Ligue Magnus on tarjonut suurinumeroisia otteluita heti alkukaudesta ja tänään tämä suuntaus jatkuu. Tänään sarjan kärkipään joukkueet Rouen ja Gap pelaavat vierasottelut ja näissä otteluissa tullaan näkemään maaleja. Rouen voittaa ottelunsa hyvin todennäköisesti ja Gap:n ottelut ovat usein maalirikkaita ja näin käy tänäänkin.

Amiens – Rouen
Valinta: Rouen Handicap (2 Way) 1.5 – 0 (2,50)

Epinal – Gap
Valinta: Total Goals Over 5.5 (1,61)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset