Jääkiekko: Keskiviikon kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulelevat eiliseen tapaan Suomesta ja Ranskasta. Tänään vuorossa on Mestis -kierros kuuden ottelun voimin ja Liigassa pelataan kaksi ottelua. Lisäksi jatkamme Ranskan pudotuspelien merkeissä. Tervetuloa mukaan!

HIFK – Lukko

Valinta: Ottelun maalit alle 4,5 (1,83) @Unibet

Tänään ensimmäinen kohde tulee Liigasta ja ottelu on HIFK – Lukko. Nämä joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella tasaisia vääntöjä, eikä maalella olla juhlittu. Kauden kaikki kolme aikaisempaa ottelua ovat päättyneet alle 4,5 maalilukemiin ja kotivoittoihin. Tänään odotamme saman trendin jatkuvan, sillä ottelu on molemmille tärkeä. HIFK:n sijoitus on tällä hetkellä viides, mutta kuuden joukkoon selviytyminen vaatii vielä lisäpisteitä. Vastaavasti Lukko tarvitsee pisteitä, jos se vielä aikoo selviytyä kuuden joukkoon. Valinta tähän otteluun on alle 4,5 maalia.

Oman lisämausteen otteluun tuo myös se, että Teemu Ramsted saapuu vanhaan kotihalliinsa Lukko -paita päällään. Lisäksi Miro Heiskanen liittyy tänään HIFK:n kokoonpanoon olympiareissun jälkeen. Heiskanen tuo varmasti lisäryhtiä kotijoukkueen pelaamiseen. Mielenkiintoinen ottelu on siis odotettavissa.

Lyon – Amiens

Valinta: Lyon (1,85) @Coolbet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,14) @Unibet

Toinen kohteemme tulee tänään Ranskasta ja ottelu on eiliseen tapaan Lyon – Amiens. Tänään vuorossa on ensimmäisen pudotuspelikierroksen neljännet ottelut. Eilen Lyon otti tämän sarjan ensimmäisen kotivoiton, kun se voitti ottelun luvuin 7-5. Lyon johtaa tätä otteluparia nyt voitoin 2-1 ja tänään odotamme jälleen kotivoittoa.

Eilen ounastelimme, että ottelussa tehdään maaleja ja ranskalaiseen tyyliin verkko heilui peräti 12 kertaa. Ottelun alussa näytti, että Lyon jyrää Amiensin, kun ensimmäisen 12 min jälkeen tilanne oli jo 3-0. Tästä eteenpäin ottelu tasoittui, mutta lopulta Lyon hoiti homman ja kotijoukkueelle tarvittavat yli 3,5 maali. Tänään lähdemme samoilla vedoilla liikkeelle kuin eilen.

Muut valinnat

K-Vantaa – Ketterä

Valinta: Ketterä (2,20) @Unibet

Klagenfurt – Vienna

Valinta: Vienna (2,14) @Coolbet

Aiheeseen liittyvät uutiset