Jääkiekko: Keskiviikon kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulelevat tänään Norjasta. Tänään Norjan pudotuspelit jatkuvat neljänsillä otteluilla ja otteluista kaksi ovat jo katkolla. Meidän valinnat tänään kolmeen otteluun, tervetuloa mukaan!

Lørenskog – Storhamar

Valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (2,28) @Coolbet
Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 4,5 (2,04) @Unibet

Tänään ensimmäinen ottelu on Lørenskog – Storhamar. Näiden joukkueidet väliset pudotuspelit jatkuvat enää tämän illan. Lähtökohdat ovat selvät illan otteluun, sillä Storhamar on hallinnut tätä ottelupari, vaikka edellisessä ottelussa oli hieman vaikeuksia ja Storhamar voitti kotonaan ”vain” 3-2. Olisiko sitten kahden ensimmäisen ottelun jälkeen ollut pientä ylimielisyyttä ilmassa ja alkuun vieraat johtivat ottelua jo 0-2.

Tänään Storhamar laittaa tämän ottelusarjan poikki eli ottaa neljännen voiton. Lähdemme tähän vanhoille periaatteilla liikkeelle eli vierasjoukkue mättää maaleja siihen tahtiin, että ottelun maalit ovat yli 6,5. Ei siis kuitenkaan haittaa, vaikka kotijoukkuekin nakuttaisi muutaman osuman.

Vålerenga – Lillehammer

Valinta: Lillehammer (2,05) @Unibet

Toinen kohteemme on tänään Vålerenga – Lillehammer. Tässäkin parissa Lillehammerilla on mahdollisuus ottaa neljäs voitto ja pistää ottelusarja poikki. Tämä ottelupari oli ensivaikutelmalta tasaisempi, mitä se loppupelissä on ollut. Lillehammer on voittanut molemmat kotiottelut selvin lukemin, mutta vierasottelu päättyi vain maalin voittoon, luvuin 1-2.

Tällä kaudella nämä joukkueet ovat kohdanneet peräti kahdeksan kertaa ja Lillehammer on voittanut näistä seitsemän, kauden ensimmäinen voitto tuli vasta jatkojen jälkeen. Tänään myös Lillehammer laittaa tämän sarjan poikki ja Unibet tarjoaa tähän aivan kelpo kertoimen.

Muut kohteet

Manglerud – Sarpsborg

Valinta: X (4,70) @Coolbet

Tästä otetaan pienellä riskillä tasurihaku. Tässä otteluparissa kaikki kolme aikaisempaa ottelua ovat päättyneet varsinaisella peliajalla tasapeliin ja lopulta vierasvoittoon. Kyseessä on siis tasainen ottelupari ja tänään jatketaan tasaista vääntöä ja ratkaisua haetaan jälleen melko suurella todennäköisyydellä jatkojen kautta.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset