Jääkiekko: Keskiviikon kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Saksasta ja Suomesta. Tänään kohteita on tarjolla melko vähän, mutta löysimme tästä huolimatta pari pelaamisen arvoista kohdetta. Tervetuloa mukaan!

Wolfsburg – Eisbären Berlin

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,86) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Saksan pudotuspelien ottelu Wolfsburg – Eisbären Berlin. Tänään vuorossa on tämän otteluparin neljäs ottelu ja tilanne on tällä hetkellä 2-1 Berlinin eduksi. Tässä otteluparissa kaikki aikaisemmat ottelut ovat päättyneet kotivoittoon ja lukemat ovat olleet kohtalaisen selvät. Voisimme siis päätellä, että kotikaukalossa on hyvä pelata.

Edellisen ottelun Berlin vei aika suvereenisti, sillä se voitti ottelun lukemin 8-1. Wolfsburg puolestaan voitti kotonaan aikasemmin tällä viikolla ottelun lukemin 5-2. Tänään uskomme kotijoukkueen olevan jälleen hyvässä vireessä edellisen rökäletappion jäljiltä. Luotamme, että kotijoukkue onnistuu maalinteossa ja valinta on kotijoukkueelle yli 2,5 maalia.

Peliitat – JHT

Valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (2,08) @Unibet

Toinen kohteemme tulee tänään Mestiken karsinnoista ja ottelu on Peliitat – JHT. Tässä ottelussa kotijoukkue on selvä suosikki ja Peliitat johtaakin tätä sarjaa 2-0. Edellisessä ottelussa Peliitat oli murskaavan ylivoimainen, kun se voitti vierasottelun luvuin 0-8. Tänään pelataan Peliittojen kotikaukalossa ja maaleja syntyy, se on melko varmaa. Peliitat ottaa tänään kolmannen voiton.

Aiheeseen liittyvät uutiset