Jääkiekko: Keskiviikon kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Suomesta ja Itävallasta.Tänään Liigassa pelataan jälleen neljä ottelua, joten mielenkiintoinen ilta on taas luvassa. Muualla Euroopassa on aika hiljaista, mutta pelattavaa löytyy silti. Tervetuloa mukaan!

JYP – HIFK

Valinta: Ylivoimamaalit yli 1,5 (2,40) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään kotimaan Liigan ottelu JYP – HIFK. Tänään on edessä viides kohtaaminen ja tämä sarja on ollut odotetun tasainen, voitot ovat nyt 2-2. Edellinen ottelu Helsingissä oli yllättävän selvä, sillä HIFK karkasi ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon. Toinen erä oli myös isäntien ja sekin päättyi 2-0. Kolmannessa erässä JYP sain hieman lohdutusta, kun se onnistui maalinteossa kerran. Ottelu päättyi 4-1.

Tässä Helsingin ottelussa nähtiin mielenkiintoisia tilastomerkintöjä, kun ensimmäisessä erässä JYP:n hyökkääjä Janne Kolehmainen otti neljä 2 min jäähyvä. Kolehmainen onnistui vielä kolmannessa erässä nappaamaan viidennen jäähyn, joten voisi sanoa: ”Ei mennyt ihan putkeen”. Kaikki viisi jäähyä vieläpä eri syystä, joten monipuolisuutta.

Kyseisessä ottelussa tehtiin kolme ylivoimamaalia, joten jäähypenkki olisi hyvä pitää tyhjänä. Tänään otamme lapulle Coolbetin listalta yli 1,5 ylivoimamaalia.

Jesenice – Ritten

Valinta: Ritten (2,20) @Unibet

Toinen kohteemme on tänään Itävallan Alps Hockey Leaguen välieräottelu Jesenice – Ritten. Tänään on vuorossa tämän sarjan neljäs ottelu ja voitot ovat nyt 2-1 Rittenille. Jesenice voitti tämän sarjan ensimmäisen ottelun jatkojen jälkeen ja kyseessä oli Rittenin kotiottelu. Kaksi seuraavaa ottelua Ritten voitti selvin lukemin 0-4 ja 4-1

Tässä sarjassa finaaliin etenee kolmella voitolla, joten Rittenillä on mahdollista katkaista tämä sarja ja edetä finaaliin. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet sen verran selvää Rittenin hallintaa, että valinta tähän otteluun on vierasvoitto ja Ritten finaaliin.

Aiheeseen liittyvät uutiset